Helsingborg!

Vi tyckte inte att vi fick nog av bilåkandet igår så nu har vi begett oss till Helsingborg ;) Medan Fanny var duktig och jobbade i förmiddags var jag och Tess lite mer svårstartade. Men när Fanny hade jobbat klart kom hon förbi och blev serverad lunch som jag hade lagat! Innan vi kunde åka ner mot Helsingborg blev det ett stop på skolan, Tess skulle skriva ut sin c-uppsats. Kändes nästan lite konstigt att vara tillbaka i datorsalen :P


Tess i Q-huset!

Innan vi styrde bilen mot Helsingborg på riktigt blev det även ett stop i Laholm och ett besök på Tess jobb! Väldigt liten men mysig "stad" ;) Massa kullersten och lika mycket regn. Känns som att det där regnet förföljer oss. Det regnade i Göteborg, det regnade heeeela vägen igår när vi körde och det har regnat hela dagen idag. Vad är det här för semesterväder?


Laholm!

Vi lyckades iaf att komma fram till Helsingborg och Fannys föräldrars fina lägenhet! Vilken lyx att få komma hit och bo här :) Blev en tur till Hemköp för mat och sen hem och laga den. Idag blev det smarrig pasta med ost- och skinksås som Tess lagade. Till efterrätt hade vi köpt jordgubbar och glass, riktigt smaskens kan jag lova! Återigen har vi skrattat så att magen gjort ont och tårarna har sprutat. Vi har kommit fram till att vi har den bästa humorn i hela världen, vi skrattar åt mycket vi!!!


Fanny fixar skinkan...


Romantisk middag för tre ;)


Har vi umgåtts så mycket så att vi härmar varandra utan att tänka på det? :P


Och så skrattar vi lite till.... :D


Glass med jordgubbar och O'Boy, smaskens!

Imorgon väntar Helsingör och så kommer Nathalie och Bohlin hit med och joinar oss! Spännande :)

Kommentarer

Ville du skriva något?!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Om du vill lämna din mail skriver du den här!

Har du en egen blogg?

Dags att skriva vad du har på hjärtat!

Trackback
RSS 2.0