Tvättat och shoppat mat.

Vi har varit riktigt duktiga idag med, gick upp halv åtta för att tvätta och sedan har vi varit iväg och storhandlat. Dock så kröp vi båda ner i sängen mellan varje maskin och sussade lite, vi var ju trötta och sjuka. Sedan blev det som sagt en tur till Willys på Wiselgrensplatsen också där vi shoppade loss båda två. Vi lyckades kanske inte fylla bilen men det blev mer och dyrare än i vanliga fall.

Ska strax iväg till jobbet, ytterligare en dag på lagret. Trivs riktigt bra där nu, börjat lära känna de flesta, eller ja, tillräckligt många iaf. Segt att vara där när jag snorar och är förkyld bara men det ska väl gå över snart. Ser fram emot fredag och lördag!!! På fredag kommer du hem igen och på lördag kommer Anna plus att det väntas kräftskiva!!! Kan det inte vara fredag nu?




Sen kom stormen!

När vi var färdiga med allt lägenhetspyssel igår och jag äntligen hade fått bort all oreda satte jag och Fanny igång med vår scrappbooking. Helt plötsligt var hela soffan och hela bordet fullt av massa saker igen. Vart kom allt ifrån?! Vi kom loss ordentligt så klockan hann bli 3 innan vi städade undan allt och gick o la oss. Men vi var duktiga och städade bort allt, varenda liten sak!

Och tack vare pysslet igår är jag nu klar med mitt Tarfala album! Var där 2007 så det var dags att bli klar nu tycker jag. Blev ganska så nöjd!




Som sagt, vi lyckades dra fram en hel del saker!

Nu är det dags för frukost med damen i rummet bredvid! Som hostar hela tiden stackaren, min hosta är lite snällare än hennes.

Det blev ganska så bra.

Var riktigt effektiv igår! Blev många väbdor upp på vinden med saker, en tur till återvinningen och en hel del pysslande. Men nu har vi fått ordning på stället, tillräckligt iaf. Är riktigt nöjd med mitt rum, eller ja, kommer nog ändra om i hyllan ett antal gånger, men annars är jag nöjd! Till och med mina fina tavlor som jag fick av Malin i 25 års present har kommit upp, det tog bara ett halvår.

Härligt med lite nytändning och inspiration!




Pysselsöndag med min sambo.

God morgon eller god middag snarare. Fast för mig är det nästan god kväll! Gick upp kl 3 för att åka till jobbet så jag har varit vaken i många timmar nu. Trots lite snorande och hostande så överlevde jag dagen på jobbet och kom därifrån ganska så snabbt efter att ha gjort en hel del mackor och fyra smörgåstårtor. Skulle kunna säga att jag är ganska så trött nu men jag tänkte låta bli att sova så sover jag så gott sen ikväll. Tanken var att jag skulle få skjuts hem från föräldrarna men det slutade med att jag fick låna bilen, hela veckan! Så nu är jag med bil igen! Tack pappa!



Det här är vad jag sitter och tittar på nu, så jag känner att det är dags att ta tag i en del pyssel idag med. Jag och Fanny tänkte ta några turer upp till vinden och även till återvinningsstationen så vi blir av med lite skräp. Snart ska vi nog få plats här i lägenheten båda två! Sambon min har varit duktig och fått iordning fint i sitt rum, nu vill hon nog bara bli av med lite överflödiga möbler så att hon verkligen kommer iordning. Jag vill bli av med diverse målarsaker och annat som gömmer sig bakom hörnet med men det lär väl dröja ett litet tag. För än så länge är hallen tapetlös och köket samt badrummet skall också göras iordning. Men jag och Fanny har en plan, en bra sådan!

Nä om man skulle ta och sätta lite fart!

Fått en ny garderob, eller nästan iaf.

Lyckades få en hel del gjort idag. Medan Fanny var iväg på Ikea och stan med sina föräldrar tömde jag en av garderoberna helt åt henne. Sedan bytte jag så mina kläder hänger i hallgarderoben och jackorna i Fannys rum. Så nu har jag en walk in closet. Nästan. Om man har lite fantasi och är väldigt liten! Fick pysslat med en massa annat också så nu börjar det bli lite ordning här iaf. Än är det en hel del kvar men känns skönt att ha kommit en bit på vägen.

Nu ska jag snart dock lämna min sambo för att åka hem och sova hos mina föräldrar. Börjar jobba 4 i natt och ska låna bilen så lika bra att sova där. Min säng är endå belamrad med massor av saker så där går inte att få plats.


På benen igen, typ.

Efter alldeles för mycket jobbande samtidigt som jag varit sjuk har det inte blivit tid för så mycket annat än just jobb. Och sömn. Men igår hade jag en dag helt i sängen. Enda gångerna jag gick upp var för mat och toa. Och för att gå och handla vilket blev gårdagens största ansträngning. Eftersom jag tyckte så synd om mig själv fick en stor godispåse och Ben&Jerry-glass följa med mig hem! Kan säga att jag hade sockershock igår hehe, lite smått huvudvärk sådär.

Idag är jag iaf uppe på benen, än så länge. Idag kommer Fanny och hennes föräldrar upp med alla hennes saker så jag måste försöka skapa lite plats bland alla mina saker. Hur detta ska gå till vet jag inte än men det ska nog gå tillslut. Just nu har jag dock paus och försöker få i mig lite frukost, blodgrape och juice, måste ju försöka få i mig lite vitaminer så jag blir frisk.


Måndag morgon.

Ja då var det ny vecka igen. Somnade på tok för sent igår vilket resulterat i att jag är alldeles för trött idag. Ligger i sängen och funderar på om jag ska sova lite till iaf. Bara en liten stund? Denna veckan är det än så länge fyra dagars jobb, måndag, tisdag, lördag och söndag. Men kan lika gärna bli sex dagar. Jag tackar och tar emot allt jag får men det hade varit skönt att få gjort massa andra saker denna veckan. Rensat min garderob t ex så att Fanny får plats, samma gäller för badrummet.

Men jag tror faktiskt att jag börjar den här måndagen med att vila huvudet bara liiiiiiite till!

Idag har jag blivit sambo!

Idag flyttade finaste Fanny in hos mig! Kvällen har spenderats, i sällskap med henne och Nathalie, med att äta pizza och sitta och snacka i flera timmar. En riktigt mysig tjejkväll! Med tanke på att vi inte träffats på ett tag alla tre hade vi en hel del att prata om. Minst sagt.

Jag tror nog att den här hösten kan bli bra, trots allt.



Hujeda mig.

Jag kanske har haft bloggtorka? Eller bara bättre saker för mig? Tiden har iaf gått och här har det varit tyst. Har jobbat så mycket jag kunnat, vilket förra veckan kanske blev lite mer än vad som borde jobbas. På fyra dagar lyckades jag jobba över 43 timmar på två olika jobb. Jag var en zombie på slutet vill jag lova, sömnen uteblev och någonstanns där i mitten kanske det var som jag checkade ut. Men så går det när man inte riktigt vet hur mycket man får jobba och tackar ja till det som erbjuds. Denna veckan har varit mer normal, så som jag hoppas att veckorna fram över skall vara också. Skulle haft en ledig helg men så blev det inte, jobbade igår för en kompis som var sjuk. Tråkigt men plånboken blir nog glad den 25e. Många frågar vad jag sparar till... sparar? Jag försöker få det att gå runt. Har man varit arbetslös i nästan ett år har man lite att ta igen. Men en bokhylla är inhandlad och ett soffbord likaså! 

Gick för övrigt precis ut och satte mig på altanen för det är så varmt och soligt ute. Vad händer då? Jo dropparna börjar falla. Fick ta med mig datorn och gå in igen för jag ville ju inte att den skulle bli blöt. Så nu hällregnar det alltså ute, ett sådant där lätt sommar-hällregn. Stackars syster, Ellen och deras kompisar som är ute och badar. Tror jag får sällskap snart igen. 

Så vad har mer hänt? Syrran och systerdottern är här och har varit det ett tag. Tar alla tillfällen jag kan till att mysa med dem! Känns nästan som att jag sviker dem båda två så fort jag lämnar dem och åker hem till mig själv :P Jag har med andra ord inte varit så jätte mycket hos mig själv utan jag är mest ute hos mamma och pappa. 

jag har lyckats missa Way out west med. Var jätte sugen på att gå men med tanke på att biljetten kostade sådär en 1400 ca så kände jag att det skulle tömma mitt konto totalt. Så jag missade Håkan. Och vad jag förstår så här i efterhand så kan det har varit ett riktigt dumt beslut. Men min lördagskväll var inte helt fel den heller. Trött som bara den efter jobbet hade jag svårt att hålla mig vaken. Så jag satt med min underbart söta lilla systerdotter i knät framför tvn och så sov vi ihop! Var så mysigt! Innan dess var huliganerna, eller ja mina två kusinbarn, och min moster här på besök. Inte konstigt att vi var trötta!

Hm... annars så... en del filmtittande, en utgång som slutade på ölhak istället för dansställe, spelkvällar, and there was light utställningen. 

Jag orkar inte rada upp allt som hänt och jag tror inte att någon är så intresserad heller faktiskt. 

 
Sommar!

RSS 2.0