Snart är det dags




Gör mig redo för scraping hos min moster! Bästa halsbandet från bästa Anna är på som alltid, hon köpte det på Nya Zealand och det betyder evig vänskap. Flätan är också med som vanligt hehe!

Men först en övningskörningstur i nya bilen :)

Pyssel!

Idag vankas det pysselkväll hos min moster! Jag, mamma, kusinen och moster ska göra julkort :)

Men först ska det städas här hemma!

Trött, frusen och irreterad

Har jobbat färdigt för idag tror jag, annars har jag ju inget att göra nästa gång :P Försökt få tag på en person som skulle ringt igår men inte gjorde det. Gillar inte när personer säger att de ska ringa och sen inte gör det, speciellt inte när det är ett jobbigt samtal som väntar. Speciellt inte när personen gör samma sak om och om igen så jag måste jaga honom/henne. Jag har ju telefonskräck! Typ ...

För övrigt är jag trött och lite småfrusen, så allt är som vanligt. Ont i armen gör det efter sprutan med men inte värre än att jag klarar av det! Får man sova middag resten av kvällen nu? Eller iaf fram till Idol. Tänk vad underbart, först sova gott på soffan och sen vakna upp till att Idol börjar och det finns räkor samt vin på bordet... önskedrömmar!


Tänk om dessa underbara dessutom kunde sitta vid bordet med mig?!

Dags för bokföring

Idag är det fredag! Det betyder att .. nja egentligen ingenting när man inte har ett vanligt 9-17 jobb. Men blir nog inget jobb i helgen så detta blir sista arbetsdagen denna veckan. Ska sätta mig och kolla på bokföringen nu, klura ut ett och annat, så det blir några timmars jobb idag tror jag.

Sen blir det förhoppningsvis en övningsköriningstur med!

Men nu, dags för jobb!

Ont i armen

Lite vaccinbiverkningar börjar komma nu, det där onda i armen som alla pratar om. Gör ont när jag lyfter armen, ungefär som träningsverk. Men det ska gå över om ett par dagar så jag är rätt lugn! Sen mår jag lite illa med men jag tror att jag är bra på att känna efter lite extra noga idag... så det beror nog inte på vaccinet.

För övrigt så fryser jag en massa :( Är 20 grader i vårt (eller ja mammas och pappas för jag bor ju faktiskt inte här längre även om man kan tro det!) och jag har suttit och fryst trots att jag hade jeans och collagetröja på mig. Är väldigt frusen av mig vilket är väldigt jobbigt. Just nu ligger jag i sängen, har ett täcke, ett överkasst och sen en filt på mig och då blir det nästan nästan lite för varmt. Men det är nog mest för att jag har datorn i knät. Ska ta reda på varför jag fryser så mkt på måndag, eller jag hoppas iaf att jag ska ta reda på varför. Och varför jag är så trött jämt. Och har så torr hy. Tänk om jag kunde få svar på alla dessa frågor plus några till, det vore en lyckad måndag det!

Huvudvärk har jag också ... okej ... nu ska jag sluta känna efter! Dags att sova?

Mot mina egna principer


En god kombo?!

Jag har som regel att det inte får vara jul innan 1a advent. Detta betyder inga julsånger, ingen julmust eller pepparkakor, inget julpynt ... ja ni fattar. Men jag har syndat tre gånger i år.... Först bjöd Tess på en pepparkaka sist jag var och hälsa på, sen så hade Nathalie med sig lussebullar när hon var på besök och idag hade pappa köpt pepparkakor och ädelost. Är inte så förtjust i ädelost men det är helt klart en bra kombo det där!

Men jag gillar inte det där, det är inte jul förens 1a advent eller 1a december, vilket som nu kommer först. Annars hinner man ju tröttna... alla butiker spelar julmusik, har julpyntat och allt sånt där hur tidigt som helst ju. Jag älskar julen så det är inte det, eller jo det är därför. För jag vill inte tröttna på julen, jag vill att år efter år längta efter första julmusten, se fram emot att pynta granen och slå in julklappar. Börjar man med julpyssel redan i slutet på oktober/början på november som affärerna verkar tycka så är det ju inget spännande.

Så nu ska jag försöka hålla mig! Men den där pepparkaksburken står och lockar mig på bänken, dumma pappa haha!

Vaccinerad!



Ja då var man vaccinerad mot svininfluensan då! Tyckte att det var lika bra så slipper man tänka på det. Var ganska så mkt folk på vårdcentralen när jag kom intraskande 10 minuter innan drop-in tiden tog slut, men ca 30 minuter senare var jag färdig. Och vidare farligt var det inte, sprutan kändes knappt och än så länge har jag inte kännt av några biverkningar... men vi får väl se :P

Känner mig lite viktig



Suttit med SPCS och tittat lite på bokföringen nu på morgonen. Måste erkänna att det känns bra att känna sig lite viktig igen, att jag gör något med betydelse och som har betydelse för mig med. Efter en lång sommar och höst utan någon egentlig mening är detta en bra nystart som jag verkligen behöver. Att få känna lite existens.

Och snart ska jag iväg till mitt andra jobb, dags att hyra ut film!

Några timmars jobb


God morgon! Tur att man är morgonpigg hoho

Uppe med tuppen idag med, har varit uppe i en timma redan. Idag blir det först några timmars jobb här hos pappa, ska installera SPCS och lite annat bokföringspyssel. Sedan ska jag vidare till videobutiken och jobba några timmar där. Härligt att det börjar hända lite grejer, blir ju så mycket roligare då! Efter jobbet så ska jag in till stan med mamma och titta efter lite scrapbookingsaker bland annat, också roligt!

Så jag röstar på att det blir en bra dag idag!

Filmrecensioner?

Har bland annat börjat jobba extra på en videobutik vilket betyder att jag kommer att se en hel del film, måste ju det för jobbet ;) Funderar på att börja med filmrecensioner i bloggen... vad sägs om det?!

Far och flänger

Inte bara på internetfronten det börjar hända grejer! Flänger runt med pappa och fixar saker hit och dit, fått lite mera jobb och allt känns lite ljusare!! Dock är det inte många timmar eller någon fet lön som kommer trilla in, men erfarenhet är nog så bra det med!

Därimot så händer det inget på tentaresultatfronten som vanligt. Verkar som att de andra fått reda på resultatet men inte jag, förstår inte varför det alltid ska vara så. Men jag ger dem imorgon att rätta till det på innan jag tjatar på dem. Var ju lättare när jag bodde i Halmstad och kunde gå förbi skolan ... men det ska väl lösa sig!


Pyssel!

Nä nu ska jag fortsätta att läsa i handboken för SPCS! Jag vet, jag är en nörd ;)

Hoppsan hejsan nu händer det grejer!

Se där ja! Idag hämtade jag ut ett nytt modem till mitt mobila bredband, det har varit inne för lagning så nu fick jag ett helt nytt istället. Och peppar peppar men det verkar som att det fungerar som det ska igen! Så nu kanske det dyker upp lite fler bilder och inlägg.



10-kronor frukost på IKEA, inte fy skam!


Nathalie shoppade en del...


...medans jag shoppade lite mindre!

Medans är förövrigt tydligen inget ord i svenska ordboken :P Jag och Nathalie fick oss en utskällning av vår handledare för c-uppsatsen för att vi hade råkat skriva det en gång på ca 40 sidor... Jag tänker använda det en massa endå för jag tycker det är ett bra ord!


Bildlöst

Jag ger upp, det får bli en blogg utan bilder tydligen. Vet inte om det är blogg.se som är långsamt eller om det är internet, eller kanske rent av en kombination, men funkar gör det inte iaf. Väntar på ett nytt modem från Telia efter det händer det förhoppningsvis grejer!

Har iaf haft pysselhelg med mamma! Suttit hemma hos henne och pappa hela helgen och scrappat, myst och haft det trevligt! Fått middagen serverad och tvätten tvättad. Det här med att bo hemmifrån men i Göteborg verkar vara en bra kombo ;) Blivit riktigt bortskämd!

Idag har jag och pappa varit en sväng hemma hos mig för att riva lite tapet och annat men nu är vi tillbaka hemma igen. Tänkte sova här en natt till, så bra som det är här haha! Nä men det är roligare med lite sällskap :) Ska jobba lite med, sortera papper och lite annat.

Nä jag ger verkligen upp med bilder, har försökt att ladda upp en bild hela tiden som jag skrivit inlägget plus lite innan det med, men inte har det kommit någon bild.

Om man skulle ta och kolla lite jobb med...

IKEA är roligt!

(Gör ett nytt försök, gjorde ett inlägg igår men mitt internet .... det är inte så bra som jag önskar.)

Tiden kan verkligen gå fort på IKEA! Jag och Nathalie tog bussen dit igår och var där 10 minuter innan de öppnade haha! Istället för korv upptäckte vi att de hade frukostmeny, för 10 kr!!! Mätta och belåtna gick vi sedan runt och kollade in hela IKEA. Ingen av oss skulle ha några möbler men vi gick ändå runt där och fantiserade! Lyckades hitta saker för hela 113 kr, jätte shopping :P  Blev bland annat en gardinstång precis som jag trodde. Självklart blev det en 5-kronors korv efteråt, det är ju tradition!

När vi ändå var där i Bäckebol passade vi på att gå in i en del andra affärer och leta efter julgran samt annat pyssel. Tror vi var rätt nöjda båda två när vi skulle ta bussen hem och vad ser vi då? Jo det snöar!!! En lyckad förmiddag blev det!

Och det här med att ladda upp kort verkar ju inte fungera heller. Men vi kan ju hoppas att det blir ett inlägg iaf. Tog ju fina kort på frukosten och sen på vår shopping! Nathalie shoppade lite mer än mig hehe!

Frukost på IKEA?

Ska strax iväg och träffa Nathalie på Centralen och sen ska vi vidare till IKEA Bäckebol! Sitter och äter på en apelsin men det är ungefär vad jag har i frukost väg hemma så får nog äta frukost på IKEA. En femkronorskorv till frukost har väl aldrig slagit fel?

Jag ska mest fönstershoppa för miljonerna har tyvär inte rullat in än. Kommer kanske hem med en gardinstång eller något annat spännande. Sen i eftermiddag/kväll blir det några timmars jobb, ska lära mig ännu mera idag så blir jag grym snart. Eller ja, klarar av att jobba där själv iaf!

Mäta fönstret var det ja...

Frågan är...


har jag bakat?


Eller har jag gått och blivit gråhårig?


Det rätta svaret är att jag har slipat dörrar i lägenheten...


Börjar om.

Japp, jag börjar om. Alla inlägg ligger säkert sparade på min dator om jag någon gång vill plocka fram dem och läsa, läsa om alla minnen jag försöker glömma. Och alla minnen som jag vill ha kvar, som finns bevarade i mitt hjärta. Jag tyckte att de passade bäst där.

Så nu ska jag bara tänka framåt. Och lite bakåt.


RSS 2.0