Jul på Liseberg!Igår var jag och mamma på Liseberg. Brukar vara så att det är först där som jag börjar få julkänsla, likaså detta år! Vi gick omkring och kollade i alla butiker och bodar, drack glüwine, lyssnade på Winter wonderband, tittade på isshowen och självklart åt vi souvas! Traditioner är till för att hållas :) Vi var ju inne i Tomtelandet med, vid Kållerado.

Hade en jätte mysig kväll med mamma! Det var sådär lagom snorkallt :) Äntligen har vintern, och julkänslan, infunnit sig i Göteborg!!

Reningsborg.

Sitter hemma hos föräldrarna nu och väntar på att jag och mamma ska åka till Reningsborg i Frölunda. Känns så skönt att bli av med sakerna hemma, den som varit hemma hos oss på sistone vet att det verkligen är behövligt! Samtidigt känns det bra att skänka det som är helt och användbart. Jag har ju haft många tankar kring att göra något meningsfullt på sistone, detta är ju iaf ett litet steg i rätt riktning! Helst av allt skulle jag ju vilja skänka en massa pengar, resa till något u-land och lösa alla deras problem samt ta hand om alla fattiga barn i världen.... ja ni fattar. Så att skänka bort mina gamla kläder och väskor är ett väldigt väldigt litet steg i rätt riktning, men än dock ett steg!

Var kom halkan ifrån?

Det var ju sjukt halt ute! Var sjutton kom det ifrån? Gav mig ut med bilen imorse och det var ingen rolig upplevelse! Hoppas på att solen ska ha hunnit värma upp lite innan jag ska ge mig ut igen.

Idag ska jag och mamma ge oss ut och göra lite ärenden. Dels ska vi till renova och slänga massa saker, dels ska vi åka och skänka en hel del saker med. Ska bli skönt att bli av med alla påser som står här hemma! Igår var jag och sambon på Ikea så nu måste vi göra oss av med det gammla så vi får upp det nya!

God morgon! Hungrig?


Snart klar på jobbet för idag! Bara nåra tårtor kvar, sen får jag åka hem och sova lite :) Kan ju försöka sova iaf...

(Vet inte hur jag vänder kortet i telefonen... Lite småproblematiskt är det att blogga från den men fungerar hyffsat med Dolphin browser iaf!)

Man kan säga att det blåser ute idag.


Att försöka sova efter jobbet idag var helt meningslöst. Vaknade stup i kvarten för att det blåste och regnade något fruktansvärt utanför. Regnet har öst ner hela förmiddagen men nu har jag och pappa vågat oss ut och ner till båten. Vi är inte direkt ensamma i hamnen, överallt går det omkring oroliga båtägare!

RSS 2.0