En sådan där bra dag.

Jag gillar sådana här bra dagar! Visst det började kanske lite knackigt och trött som attans var jag. Men det ordnade till sig och sen blev det bara bättre och bättre!!! Hade massa roligt för mig, trevligt sällskap och jaa... en sån där bra dag helt enkelt! Sen avslutades det med mera trevliga människor och mer leenden.

Ibland kan även en nästan helt okänd människa göra att man mår bra! Tänk vad ett leende kan göra :)

Nu ska jag kolla klart på NCIS och sen Andra Avenyn. En toppendag borde avslutas med glass eller choklad... men inget av det finns här hemma. Får kanske bli popcorn, det funkar ju det med!

Jaaaaaa vad jag är bäst ibland!!! Haha ego? Jag? Neeää ;)


Smile!

Frida på nya äventyr!

Idag är jag klar med andra steget av fyra på mina nya äventyr! :) Vad det är tänker jag inte berätta nu men jag hade grymt kul idag iaf!!!


Gröna fingrar?


Så här ser mina stackars träd ut just nu. Det ligger mer på golvet än vad som sitter på själva stammen :P Man skulle kunna säga att jag inte har så gröna fingrar haha!


Men det finns hopp om liv i stackarna iaf!!!

Fullt upp!

För ovanlighetens skull har jag fullt upp! Jobbar på videon, jobbar hos pappa, körlektioner, pluggar teori, städar, lägenheten... jag har dagarna fulla! Även om jag tycker det är lite jobbigt eftersom jag inte är van så är det samtidigt väldigt skönt och roligt. Idag väntar en heldag på videon. Sen ska jag hem och mysa till det i soffan tror jag :)

Igår var jag glad!!

Igår hade jag en sån där bra dag, jag var jätte glad!!! Hade första körlektionen på morgonen och det gick jätte bra, läraren lät jätte positiv etc. Sen var jag på promenad med Susanne som jag inte träffat på fyra år typ vilket med var jätte roligt! Vi traskade runt i Slottskogen i nästan två timmar innan vi drog in till Fröken Olsson och fikade. Efter det mötte jag upp med mamma för att titta på skor/stövlar till mig (ni får se nedan varför) och köpa present till brorsan. Lyckades hitta ett par perfekta stövlar på Nilsson så kvällen var räddad :)

Efter det tillbaka till körskolan för sista teorilektionen. Fick lite mer beröm för att lektionen hade gått så bra så blev ännu gladare :) Halkan ska bokas så nu är jag verkligen igång!!!


Anledningen till varför jag behövde nya stövlar.... dragkedjan gick sönder i söndags. När jag var i HALMSTAD! Kul att åka hem sådär till Göteborg :P

Nu ska jag ut till mamma och pappa!

Mot Halmstad!

Äntligen!!! Snart ska jag dra mig in till stan och möta upp Nathalie. Vi ska ta bussen ner till Halmstad för lite kalasande, festande och umgåsande :) Längtar verkligen efter alla mina flickor, ska bli så kul att se dem! Vissa har jag inte sett sen i oktober vilket är jätte länge sedan.

Ååååh vad roligt det här ska bli!!! I'm off!

(Dåligt med bilder I know, men ska försöka ta en hel del nu i helgen!)

Rolig helg framför mig!!

Imorgon går bussen till Halmstad igen! Jag och Nathalie ska ner på födelsedagsfest hos underbara Tess :) På lördagen blir det till att möta upp några söta vänner och sen på kvällen blir det kalas som sagt. Vi ska fira Tess ordentligt!!! Saknar mina töser så ska bli kul att träffa dem igen. Blir inte alla denna gången men några iaf. Sen kommer en del andra av Tess kompisar så det blir kul det med :)

Hemresan kl 10 på söndag känns ju inte lika kul dock men men :P

Jag ska ha en superhelg iaf!!!!


Tre glada töser!!!

Hatar att vänta.

Jag är inget bra på det där med att vänta. I alla fall inte på tentaresultat. Varför ska lärarna ha tre veckor på sig!? Okej jag är inte så dum så jag inte förstår att det kan ta tid och att de har andra saker att göra också. Men jag vill ha mitt resultat, nu. Helst igår.

Jaja, jag får väl vänta som alla andra.

Många timmars sömn.

Längesedan jag somnade så tidigt som jag gjorde igår. Först somnade jag till Paradise Hotel, vaknade strax efter 23, stängde av tvn och somnade om. Hur skönt som helst! Vaknade av klockan kl 9 men somnade om igen, tror jag behövde sömn. Min förkylning och hals blir inte bättre, nästan sämre. Så idag ska jag ta det lugnt, fixa lite här hemma och sedan ta mig ut till mamma. Det betyder att det inte blir någon promenad med Susanne idag :(

Just like old times.

Igår gick bilen (nej det var inte jag som körde) ner mot Halmstad. Spenderade dagen tillsammans med min underbara Anna och till att plugga. På kvällen stack vi över till en kompis som fyllde år och passade på att titta på Paradise Hotel. En lagom fartfylld dag, hade gärna hoppat plugget.

Imorse, efter att ha försökt sova på en madrass på Annas golv, gick jag upp för att skriva tenta. Tentan kändes bra, hyffsat iaf. Så nu är det bara att hålla tummarna på att jag har klarat den. Hatar att jag måste vänta tre veckor på svaret, det är så sjukt segt. Sen blev det iaf sushi-lunch med Tess för att fira! Gott och trevligt :) En liten runda på stan hann jag med innan bussen gick tillbaka till Göteborg.

Känns alltid lite konstigt att komma tillbaka till Halmstad. Fast på något sätt känns det precis som förr. Konstigt att jag inte bor där längre, det är inte min hemstad. Bara en stad jag bodde i 4,5 år av mitt liv.

Väl hemkommen har det blivit en tur till körskolan för en teorilektion. Tyckte det var en bra idé att inte ta på mig mina blöta vinterstövlar så gick iväg i mina tunna sommarskor. Det var ingen bra idé, det var kallt som in i .... fryser fortfarande om fötterna trots att jag varit hemma i över en timma.

Nu ska jag bädda ner mig i min säng och försöka få upp den där värmen som finns inom mig någonstanns. Imorgon är det onsdag och en ny dag. Bland annat väntar en promenad tillsammans med Susanne!!!

Ute och slirat!

Trots snö och is vågade jag och pappa oss ut på en liten övningskörningstur. Jag var lite smått nervös men det gick riktigt bra! Vi hittade en halvt öde parkering som jag fick sladda runt på... då var hjärtat nästan i halsgropen haha! Men det gick som sagt bra så höll mig fint på vägen hela tiden, inga krockar än så länge!

Back to my studying ....

Gammalt blir nytt

När man byter stad sådär som jag gjorde för fem år sedan när jag flyttade till Halmstad för att plugga så händer det att man tappar kontakten med folk. Det finns en kompis jag inte träffat på nästan hela den tiden men tack vara msn och liknande har vi ändå hållt kontakten. Och igår kom hon på en strålande idé! Så nu ska vi promenera varje tisdag tillsammans :) Första gången blir nästa vecka, på onsdagen haha! Men det är bara för att jag inte hinner annars. Ser verkligen fram emot det! Förena nytta med nöje :)

Tack Susanne för denna braiga idé!!!


Snö och kallt ute.

Utanför fönstret fortsätter snön att falla, marken blir bara vitare och vitare. Har valt att stanna inne hela dagen idag, älskar snö men idag ser det kallt och ruggigt ut. Istället sitter jag inne i min stickade tröja från mormor och myser under täcket!


Goaste tröjan från bästa mormor i julklapp!!

Dags att fortsätta med det dära plugget och kanske fixa sig lite sen lunch/tidig middag!

Fridas årskrönika!

Japp då var det att summera 2009! Detta året har varit lite upp och ner, det har hänt både bra och dåliga saker.

2009

Det nya året började uppe i Sälen tillsammans med goda vänner i ena stugan och familjen i den andra!

Anna, som äntligen tagit sitt förnuft till fånga och flyttat ner till Halmstad tyckte att Australien lät roligare och lämnade mig ensam kvar :( Okej, inte ensam men jag saknade henne massa hela våren och sommaren innan hon kom hem igen!

Större delen av vårterminen spenderades med Nathalie då vi skrev på vår c-uppsats. Många timmar blev det, ibland trodde vi nog båda att detta skulle vara slutet för oss men icke! Vi lyckades bara bli bättre kompisar! :)

Varit uppe och hälsat på syster i Sthlm ett antal ggr! Bland annat för att se Dylan tillsammans med Simon, vilket var kul att ha gjort. Men även för att bara mysa med syrran, traska runt i vackra Saltsjöbaden och uppleva lite av Stockholm.

Första veckan i juni stack jag och mamma till Marmaris, Turkiet. Hade en helt underbar vecka i solen där vi bara tog det lugnt och umgicks hon och jag!

Samma dag som jag kom hem var det dags att säga hejdå till EKP 3. Vi började dagen med champagnefrukost i Picassoparken sen vidare till Fångarna på fortet på Arosfortet. Efter detta blev det äventyrsgolf och middag på på Punch i Tylösand. Det hela avslutades med lite fest hemma hos Agge och en tur till Mårtensson. Sen var jag helt slut!! En riktigt lyckad men även lite sorglig dag!

Eftersom jag var färdig med plugget i Halmstad kunde jag äntligen flytta hem till mitt kära Göteborg! Tog mitt pick och pack och fyllde mamma och pappas hus hehe ;)

Självklart blev det en tur med båten tillsammans med mamma och pappa, uppe i Stockholms skärgård för första gången!

Midsommar firades såklart i Halmstad med massa underbara vänner!! Vi bodde fyra stycken i min lägenhet utan några möbler hela helgen, det var en upplevelse bara det haha!

Sommaren spenderades delvis i Halmstad delvis i Göteborg. Fick bland annat besök av mina Halmstadtöser, var på inflyttningsfest hos Ree, hade Mojitokvällar med Malin, poolparty med gänget... för att nämna lite!

Sen kom hösten ... började med att jag blev dumpad vilket inte var det roligaste.

Malin lämnade Sverige för en termins studier i Österike, en kompis kom hem (Anna) och en åkte ... Även Malin var väldigt saknad!!!

Men sen flyttade jag in i min egna lägenhet och det var roligt! Renoveringen pågår fortfarande, jag och pappa håller på att fixa och dona!

Men sen hände en till tråkig sak, min mormors syster dog :(

Fanny kom på besök, blev ett besök på Liseberg och Håkan Hellström och sen ett födelsedagskalas. En riktigt rolig helg som jag verkligen behövde!!!

Resten av hösten flöt på lite segt utan jobb. Men sen i november så började det ordna upp sig lite grann. Fick jobb på videobutiken och ett med bokföring en gång i veckan! Äntligen kunde jag börja känna mig som en människa igen!

I november var det dags för ytterligare ett huvudstadsbesök, firade syrrans sambo som fyllde 40! En riktigt lyckad fest :)

Under hösten började även jag, mamma, moster och kusinen att ha scrapbookingträffar!!! Började med en mässa på Eriksberg för att få inspiration och sen fortsatte vi med pysslet hemma. Ser fram emot dessa under kommande år!

Julen firades uppe i Sälen med massa snö och härlig familj och släktingar! Spenderade en massa tid med mina underbara kusinbarn och mådde allmänt bra :) Lite skidåkning blev det också hehe!

Dock fick jag en liten sen julklapp :P Lagom till att jag kom hem fick jag halsfluss så det blev en tur till akuten och en penicilinkur. Tur för mig så hade Malin flyttat in hos mig så hon tog hand om mig söt som hon var!!! Hon var hemma på ett julbesök innan hon åkte tillbaka till Österike. Jätte mysigt med bästa vännen som inneboende i ett par dagar!

Året avslutades med en nyårsmiddag hemma hos mig! Efter det blev det Götaplatsen vid tolvslaget och sedan Excet. En riktigt lyckad kväll med underbara vänner som förgyllde min tillvaro :)


RSS 2.0