Lämnat ett snöigt Sälen.



Nu är vi snart hemma i Göteborg igen, bara en dag för sent. Skulle åkt igår eftermiddag men med tanke på alla varningar som Trafikverket gick ut med tyckte vi det var bättre att stanna en natt till. 

Har haft en helt underbar långhelg med ett riktigt gött gäng! Körde från Göteborg runt sex tiden på torsdagmorgon. Jag, Okke och Nikke packade in oss i vår bil medan Anna, Fanny och Alexander tog Annas föräldrars bil. Tack vare diverse vägarbeten och väldigt mycket snöfall tog det runt 8 timmar att köra upp. Vi landade i ett snöigt men kallt Sälen, satte på bastun och hade det allmänt gött! På kvällen bjöd födelsedagsbarnet Anna på middag och sen blev det till att titta på Snowroller, såklart!!! 

Fredagen spenderades självklart i backen. Det blåste, snöade och var allmänt sjukt kallt. Men inte alls mycket folk och backarna var riktigt goa. Blev en after ski innan jag och Oskar tog några åk till. Kan säga att de åken var de bästa på hela dagen, helt tomt i backen och vi bara njöt av riktigt najs skidåkning. Även lördagen spenderades i backen och även då var det riktigt kallt. Temperaturen har legat på runt -16 grader hela helgen. Plus blåst och snö. 

På lördagen fick jag en liten gratis lektion av Anna och efter det kändes det lite bättre med åkningen så det var kul! På kvällen blev det fest och utgång till Fjällis. Jag tyckte väl inte att det var sådär jätte kul när vi var ute men sällskapet jag kom dit med var ju trevligt iaf!

Planen var ju som sagt att vi skulle åkt hem igår eftermiddag men efter lite diskuterande och ett samtal till Trafikverket kom vi fram till att vi gjorde bäst i att stanna kvar. Laddade med pizza sedan tittade vi på Sällskapsresan 1 och 3! Sen var det bara till att sova för kl 5 skulle vi lämna stugan. Och med tanke på hur vägarna har sett ut idag och hur höga snövallar det har varit så är vi rätt nöjda med vårt beslut! Och jag är rätt nöjd med mitt beslut att låta grabbarna köra ;)

Nu är vi snart hemma så det är bara till att packa ur bilen och sen ska jag bege mig till jobbet, 16-1, jippi.

Lunch igen då.

Gör jag något annat än äter, sover och jobbar?! Denna veckan jobbar jag 6 dagar eftersom jag jobbar på båda mina jobb. Är iaf ledig på fredag och då bär det av till Ullared med mamma! 

Men först, ännu mera jobb...

Lunch sen jobb.

Nu ska jag strax bege mig hem till pojken min och äta lite lunch samt mysa! Får se vad han bjuder på den där pojken :) Efter det skall vi packa in hans cykel i bilen och bege oss mot våra jobb. Får se hur det går för mig idag. Lyckades slå i ryggen i en metallsak som stack ut igår så idag gör det ont i stort sett varje steg som jag tar. Inte jätte najs om jag får säga det själv. Men jag ska jobba på! 

Har väl inte gjort några enastående saker idag. Försökt klura på det här med telefon och vilket abonnemang/kontantkort jag ska byta till... kommer dock ingen vart vilket är lite segt. Men nu ska jag åka hem och krama på min älskling!

Suck på mig själv!

Tror jag är lite förvirrad! Glömde att ta med mig modemet till mitt mobila bredband i helgen... som tur var hade Bohlin trådlöst så jag kunde surfa ändå ;) Sen tog ju självklart batteriet till kameran slut redan i fredags och laddaren... ja vart kan det vara? Inte där jag trodde att den skulle vara iaf. Suck suck suck! Blir så trött på mig själv. Dags att tag i en ny sortering tror jag så jag får ordning på de där röriga högarna jag inte riktigt har koll på. Så kanske jag kan hitta min kameraladdare så jag kan lägga in lite kort.

Då var man på väg hem igen.

Nu sitter tre glada Göteborgstjejer på bussen på väg hem igen. Ja Fanny, du räknas som Göteborgare ;) Helgen i Lund har varit både mysig, rolig, trevlig och ... ja bra helt enkelt! I fredags blev det som sagt tacos, vin, Alias och massa tjöt. Gick och la oss ganska tidigt så att vi skulle orka upp på lördagen. Då väntade nämligen en shoppingtur i Malmö. Vi packade in oss, 8 stycken tjejer, i två bilar och begav oss av mot affärena. Tror att alla handlade någonting, trots att många av oss sa att vi inte skulle köpa någonting :P Det blev en långärmad stickad tunika och en svart spetströja för min del. Och nagelack samt halstabletter och värktabletter med men det känns inte som några jätte stora köpa att redovisa :P Lunchen intogs på Jensens böfhouse. Maten var god och billig men servitrisen... Hade ju inte skadat om hon varit lite trevlig, då kanske någon av oss hade gett henne lite dricks ;) Eller ja, hon fick två kr dricks av mig tror jag hehe. Blir så irreterad på sådant, hon vinner ju verkligen ingenting på att vara otrevlig. 

Vid halv fyra hade vi tröttnat allihop och begav oss tillbaka till Lund. Blev en del klädbyten, duschar, sminkningar och frisyrfixande innan festen drog igång på riktigt. Tycker vi klarade oss himla bra för att vara 8 tjejer med ett badrum! Vinet plockades fram även idag fast jag tog det lite lugnare än alla andra och drack kanske tre glas sammanlagt. Den där förkylningen som jag har väntat på länge tyckte tydligen att nu var en bra tid att hoppa fram. Så helgen har bestått av snörvlande, halsont och huvudvärk, sådär roligt. Utgång blev det iaf i Malmö! Tog taxi till ett ställe som hette Debaser. Var inte riiiiiiiktigt ett ställe som passade oss kanske. Tänk er en blandning av 50- och 70-tal, fransk musik och ja... oss. Men det är bara att göra det bästa av situationen så jag hade roligt ändå! Var inte alls vad jag hade sett fram emot men... det var skönt för huvudet när det inte var en massa hög "disco"musik plus att det var inte så mycket folk. 

Hemresan blev med taxi likaså trots att Fanny tyckte att vi skulle gå hem ;) "Men vi gick ju hem från Mc Donalds förra gången, det tog bara 30 minuter, kom igen nu..." "Eeeh Fanny, vi är i Malmö...inte Lund!" Så efter lite telefonkö fick vi tag på Taxi Lund som var billigast och hade en riktigt trevlig taxichaufför! Var hemma igen vid två tiden ungefär vilket jag tyckte var väldigt skönt. Jag och Nathalie låg visserligen och pratade rätt länge men vi fick ändå många timmars sömn innan det var dags att stiga upp för att ta bussen hem. 

Så här dagen efter är det så himla skönt att inte ha druckit så mycket igår, skönt att inte vara bakis!


Tre glada tjejer i Malmö!


Mina fina Göteborgstjejer!


Redo att stiga på Swebuss efter en tur på Pressbyrån ;)

Korten kommer från Fannys kamera, mitt batteri tog slut.

(Sitter en stackare bakom i bussen som snarkar haha!)

I Lund!

Nu är jag på besök hos Bohlin i Lund! Jag och Nathalie tog bussen från Göteborg vid tre tiden och landade i Lund vid halv sju ungefär. De andra tjejerna var redan på plats och hade mat samt vin redo, inte fel alls må jag säga! Såklart var det tacos som stod på schemat :) Sedan har det pratats, lärts känna och spelats Alias. 

Nu håller vi på att bädda och fixa, vi är 9 stycken tjejer som har trängts in i en tvåa! Jag och Nathalie ska sova på en madrass i köket, nära till frukosten ;) 


De andra mobbar oss för vår färgkombination... men hallå... vi gillar blandat ;)

Sleepy.

Åh herre gud vad trött man kan vara då. Antar att det inte är så konstigt med tanke på att jag kanske sov en timme i natt. Började jobba kl 4 så det var bara till att gå upp när klockan ringde trots alldeles för lite sömn. Slutade dock vid 9 så blev inte så lång dag! Har i stort sätt legat och sovit sedan dess. Så sjukt trött. 

Men nu är det dags att tagga till! Ikväll ska jag hem till älsklingen min, blir antagligen lite spelkväll men innan dess ska vi äta middag ihop! Längtar! 


Nu för tiden ser min älskling ut såhär ;)

Regn och rusk

Idag är det verkligen höstväder. Regn, blåst och allmän grått. Alltså typiskt Göteborgsväder. Var iväg och hjälpte en kompis att flytta i förmiddags. Eller ja, jag vet inte hur mycket jag hjälpte till den lilla stunden jag var där, men jag var en bra dörrhållare iaf hehe! Sedan dess har jag inte fått så mycket gjort, varför ska det vara så svårt att ta tag i saker och ting? Kanske kan bero på att det är så himla mörkt ute, känns ju som kvällen typ. 

Ska kolla klart på Beverly Hills och sen är det dags att fixa lite mat och även fixa till mig själv innan jobbet. Imorgon ska jag ta tag i de där sakerna. Det måste jag.


Den här fågeln ville nog bli fotomodell, stod kvar så att vi kunde fotografera den, har inte zoomat någonting, så nära var jag!

Flickan från ovan

Sitter och tittar på en film nu, Flickan från ovan. Egentligen skulle jag och älsklingen kollat på den igår men vi somnade så gott på soffan så det blev inget med det. Men vill ju se den innan jag måste lämna tillbaka den :P

Det är en thriller som är baserad på en bok med samma namn. Läste boken för ett tag sedan och tyckte att den var jätte bra. Inte alls min vanliga stil på böcker, är mer av en romantyp än en deckartyp. Boken var iaf jätte bra! Filmen är väl också bra men inte i närheten av boken. Det är så mycket som fattas plus att det går inte att förklara på samma sätt i en film som i en bok vad som händer. En text kan vara så mycket mer utförlig. Så jag är nog lite besviken och hade jag inte läst boken vet jag inte om jag hade förstått hela filmen.

Ska kolla klart på den iaf, den är ju inte dålig!

Tillbaka till vardagen


Kan det bli mer engelskt?! Vaktbyte vid Buckingham Palace. 

Så var man hemma igen. Eller ja, jag kom hem igår. Efter väldigt många timmar på Stansteds flygplats och ännu fler timmar i vaket tillstånd landade jag och älsklingen på Säves flygplats. Semestern har varit helt underbar, vi har verkligen bara njutit av den engelska atmosfären och av varandras sällskap.

Men nu är vi som sagt hemma igen. Älsklingen är i skolan och jag ska till jobbet om några timmar.

RSS 2.0