Med risk för att låta som en upprepande pappegoja...

... men nu ska det jobbas ännu mera. Imorgon ska det jobbas kväll på lagret också tydligen så nu blir det 7 dagars jobb denna veckan helt plötsligt. Hur gick det här till? Det här med socialt liv, vad är det? Ta det lugnt? Det tillhör ett annat liv, nästa liv förhoppningsvis. Funderar lite på vad jag ska göra för mina pengar sedan! Man kan ju alltid fantisera lite. Resa är ett måste, förhoppningsvis blir det en sista minuten i september med tjejerna. Sedan så vill jag ju väldigt gärna ha en systemkamera. Tänk att kunna ta riktigt fina kort, vill verkligen lära mig att fota på riktigt. Shoppa är ju lite av ett måste också, speciellt när man har min garderob. Behöver fylla på med baskläder som typ leggings och linnen. Linnen i lite andra färger än svart kanske vore något att satsa på. Lite sommarklänningar vore inte fel heller, och nya shorts. Och skooooor. Ja, pengarna ska räcka till mycket. Framförallt så ska ju alla räkningar betalas.

Klockan är ställd på 7.30, lite bättre än 5.15 som den var ställd på imorse. Har varit så trött så jag knappt kan tänka men nu när jag lagt mig i sängen känner jag mig såklart inte lika trött. Snart är det nannedags iaf, ska bli riktigt skönt!

God morgon!

Då var det dags för en lång dag med jobb, 7-20 blir det idag. Fixade matlåda igår och nu har jag även gjort mackor så jag ska nog klara av den här dagen. Får köpa något i cafét på första rasten med tänkte jag. Verkar som att det inte är så fint väder idag, det hjälper ju faktiskt lite! det var det därimot igår, fint väder. Blev en liten liten stund i Kiellers Park med Nathalie och Malin men det var ganska lagom, annars hade jag nog smält bort!




Nä nu ska jag göra mig klar för jobbet!


Ännu mera jobb.

Fick precis ett telefonsamtal från lagerjobbet. Det där med att säga nej är inte riktigt min grej så nu ska jag jobba dag, och kväll, imorgon. Blir ett långt pass men mycket klirr i kassan! Hejdå liv, hej jobb. Är roligt att de ringer mig som har jobbat där två dagar. Alla andra kanske sa nej?! Hehe! Men hey, jag är tacksam, jag behöver pengar!

Nu väntar jag på att Malin ska komma hit så ska vi ge oss ut i solen ett tag! Vad ska ni hitta på?!

Lagerarbetare

Ja nu rullar det igång. Idag har jag jobbat på lagret, det gick bra... tror iaf inte att jag gjorde några fel haha! Imorgon och på onsdag är det lagret igen, sen är det även bokföring på onsdag och antagligen på torsdag. På lördag och söndag är jag kallskänka. Så min lediga dag denna veckan är helt enkelt fredag, mycket pengar blir det! Det tråkiga är ju dock att det är nu som sommaren har bestämt sig för att komma, fast det visste jag ju redan innan att den skulle göra när jag började jobba på riktigt. Så är det alltid.

Kameran är laddad men har inte haft något roligt att ta kort på. Vem vill se min middag t ex?! Kan tänka mig att ni börjar tröttna på tråkiga kort på mig med så... inget kort denna gång heller. Fast egentligen är det ju mycket roligare med kort.

Rabbel rabbel... här skrivs ju inget kul.

Häng i Slottskogen!

Efter att ha spenderat över 8 timmar i bilen, varav flertalet vid ratten, så var det skönt att få komma ut lite på kvällen. Det blev grillning, kortspel, kubb, fotboll och allmänt häng i Slottskogen med ett trevligt gäng vänner! De vita skorna är inte längre vita, ben och armar har fått lite fler myggbett och jag har fått ett och annat blåmärke. En riktigt bra kväll med andra ord! Träffade dessutom en gammal klasskamrat som jag inte träffat sedan studenten, vilket är 6 år sedan, så det var kul!

Självklart så kom det upp "byt batteri" på kameran när jag skulle ta kort så det får bli utan den här gången. Typiskt. Nu är det snart dags att sova. Imorgon blir det till att försöka städa lägenheten, vilket känns sådär kul om det är lika fint väder som idag. Sen bär det av till lagerjobbet på kvällen för mitt första riktiga pass, wish me luck! Kvällen avslutas kanske med Liseberg, fast mest troligt så blir det filmkväll och chill hos Okke.

Midsommarhelgen

Ja då var midsommar helgen över och den har minst sagt inte varit som det först var tänkt. Planerna var att åka till Halmstad i torsdags för att fira tillsammans med alla vännerna, ett riktigt studentfirande tillsammans med allt och alla så att säga. Det skulle vara champagnefrukost, midsommarlunch med massa olika snapsar, lekar i alla dess former och sen grillning på kvällen. För att sedan på lördagen köra igång igen och fortsätta fira. Det var alltså planen.

Istället åkte jag med mamma och pappa till Stockholm i torsdags. Förra lördagen kom nämligen min systerdotter till världen! Inte kunde jag hålla mig borta då. Så istället var jag helt nykter på midsommar, bytte blöjor och satt o stirrade på ett litet mirakel mest hela tiden. Detta underbara lilla mirakel! ♥ Har haft en riktigt mysig midsommarhelg och skulle inte vilja byta bort den för något. Har ju dessutom fått umgås med min syster och hennes sambo vilket inte blir så jätte ofta eftersom de som sagt bor i Stockholm.

Men nu sitter vi i bilen hem och är lite dystra, det var inte lätt att åka därifrån, var nära att packa ner mosters lilla tös i väskan.... hihi!


Fin utsikt på rastplatsen i Gränna på vägen upp! Passade på att köpa polkagrisar med ;)


Nyckelviken på midsommar, vilket väder vi hade!


Underbara små fötter! Hur ska jag klara mig till nästa gång?

Sittandes i en park



Att sitta i gräset, under en björk, är kanske inte det allra smartaste när man har pollenallergi upptäckte jag nyss. Men jag tänker sitta kvar och njuta av lite sommar en stund till. Dagen blev inte alls som det var tänkt men mötte upp Okke och kastade lite freesbe iaf, kan ju inte ändra på alla planer hehe. Dock skulle han till jobbet nu så jag sitter som sagt här i en park och väntar på mamma. Idag ska det inhandlas prinsesspresenter och annat mysigt! Vi får se vad vi hittar helt enkelt.

Imorgon väntar en hel dag på jobb nr fyra som nu drar igång. Så imorgon blir det en dag på lagret, tillbaka till samma ställe som jag var på för två år sedan, en annan avdelning bara. Ska bli kul och lite spännande. Vet ju att jag känner en person iaf som jag hoppas jobbar imorgon så jag har någon att prata med.

Men nu ska jag njuta lite av solen som sagt. Och titta på alla turister som precis åker förbi i Paddan hehe!


Fullständig lycka!

Bara tanken på att du finns får mig så lycklig inombords. Trodde inte att det gick att känna såhär men mina kinder är våta av tårar, av glädje tårar. Jag vet att någon dag kommer du att förändra världen men fram tills dess kommer jag göra allt för att finnas vid din sida och hjälpa dig så mycket jag kan. Av hela mitt hjärta älskar jag dig, dig som jag inte ens träffat. Trots det rinner det en tår för min kind, en tår av lycka, av glädje.

Underbara lilla du!

"Skalman är så tlööööött, tlöööött..."

Idag har det varit full rulle! Först jobb, sedan hem till mig själv och mata sötisen, förbi och hälsa på Anna på andra jobbet, hämta mamma på hennes jobb, köpa present, hämta mormor, hämta pappa på hans jobb och sedan kalas. Nej jag har inte flängt runt jag lovar! Så nu är lilla Frida trött, sen 4.15 har jag varit vaken, då får man sova nu va? Dock tänkte jag börja läsa på en ny bok så jag lär väl fastna i den ett tag innan jag somnar. Kommer väl inte kunna somna sen för det är en hemsk och tragisk bok, det är ju sådana böcker jag gillar... helst ska de vara sanna också precis som denna. Vad är det för fel på mig!?

Åter i vardagen.

Ja nu är man hemma igen men längtar tillbaka till veckan som var. Eller hemma, jag ligger i sängen hos mamma och pappa. Ska strax sova för klockan är ställd på 4.15, imorgon ska jag vara kallskänka igen, precis som i tisdags. Idag har jag varit ekonom och på fredag samt lördag ska jag vara videouthyrare. Mångsysslare?

Dagens prestation blev en springtur vid Oxsjön. Tog mig runt två varv vilket är 5 km på 35 minuter. Inte jätte fort men jag är nöjd, en förbättring på 5-10 minuter sedan senaste gången. Måste bara springa lite oftare så att det blir lite mer resultat. Det är mycket tankar som hinner fara igenom huvudet när man springer där på grusvägen. När det känns som jobbigast och jag bara vill lägga mig ner på marken och dö tänker jag på hur snygg jag ska bli ;) Att lägga handen på magen är ett annat knep, då känner jag verkligen hur musklerna arbetar och det känns verkligen att jag gör något bra! Nästa gång ska jag springa ännu fortare!!! Nu väntar jag bara på träningsvärken som kommer imorgonkväll och på att mina skavsår ska försvinna. Det är så gott att ha blåsor i blåsorna....

Men nu är det verkligen dags för mig att sova. Imorgon väntar som sagt jobb och sedan blir det kalas för moster min!


Hemma i Göteborg igen

Ja då var denna underbara vecka slut och jag ligger här hemma i sängen själv. Längtar redan efter mina underbara flickor som verkligen fått mig att må så himla bra denna vecka. Men på midsommar ses vi igen så jag ska försöka att överleva tills dess!

Orkar inte göra något långt inlägg idag, ska fortsätta att läsa på min bok, "En flicka som kallas Alice" av Kristin Hannah. En riktigt spännande och bra bok så jag har svårt att lägga den ifrån mig.


Lördagskvällen/natten bjöd på mängder av skratt den med!

Förfest och utgång i Helsingborg!

Nu är det förfest som gäller här! Eller just nu håller fyra tjejer på att göra sig iordning vilket tar sin lilla tid. Fanny står för frisyrfixandet, fast Nathalie fixar hennes hår. Tess står för sminkandet. Detta betyder att jag inte kan göra så mycket annat än att agera dj på Spotify ;) Ikväll ska vi ut någonstanns, eftersom jag aldrig varit ute här har jag ingen riktig aning men Fanny och Tess verkar ha lite koll. De har ju iaf varit ute här en gång tidigare.

Nej nu är det nog snart min tur att sminkas!


AAAAAAAAJ!!!!!!! Men vill man vara fin får man lida pin har jag hört...

Fyra töser på stan!

Det blev ingen överdrivet lång tur på stan, det var egentligen ingen som ville spendera mer pengar. Så det var kanske mest tur att ingen köpte någonting! Dessutom började det blåsa storm så vi höll på att blåsa bort. Vi var i alla fall inne i lite olika butiker och kollade in Helsingborg som shoppingstad. Har sett det mesta innan så jag var väl inte överdrivet nyfiken men det var trevligt! Jag har kommit på ett sätt för att inte hitta något... prata i telefon. Så jag ringde till mamsen och papsen en stund och pratade med dem, syrran ville dock inte svara så det blev inget snack när jag försökte få tag i henne.


I hissen, redo att inta Helsingborgs gator!


Älskade fina underbara ni!


Som sagt, det blåste!


Kärnan eller "Slottet" som jag säger hehe! Lite kulturella fick vi ju vara med ;)


"Upp och hoppa det är sol idag..."

Idag är det lördag vilket betyder utgång och fest ikväll. Men först ska vi ta en tur på stan i Helsingborg. Man skulle kunna tro att det är sol idag med tanke på rubriken men det var lite av en överdrift. Men just nu regnar det inte iallafall, det är molningt och lite smågrått. Planen var att vi skulle vara på stan kl 10 men den planen gick inte så bra, jag och Fanny var trötta och ville inte riiiiktigt gå upp.


Vi har tagit över lägenheten moahaha! ;)

Nu ska det borstas tänder och så ska jag slänga på lite mascara innan vi ger oss ut på Helsingborgs gator! Någon som har ett tips på vart vi kan gå ikväll förresten?!

Danmark

Mycket riktigt regnade det på oss även i Helsingör. Men inte tappa vi humöret för det! Dock var vi kanske inte där så länge som vi hade varit om det varit fint väder. Det kollades, planerades och sen även shoppades. Lunch intogs på en lagom mysig resturang som ingen av oss kommer ihåg vad den hette.


Jag och Natta köpte Kinderägg till de andra töserna på båten!!! Och oss själva då såklart hehe ;)


Helsingör!


Jag och Tess delade paraply :)


Söta och mätta töser!


Två andra mätta och iaf en söt tös ;)


Dagens middag, tacos. Någon som är förvånad? Hehe


Mitt nyinköpta vin var ingen höjdare :(

Nu är vi här i lägenheten och slappar. Tvn står på med Legend of the seeker och alla känns lite lagom trötta och slappa. Trots att vi sov en del innan maten :P Men ikväll är planen att det ska spelas spel och kanske provsminkas och prov-fixa hår inför morgondagens utgång. Vi är ju trots allt ett gäng tjejer så vi kan inte hjälpa det ;)

Vi ska åka utomlands!

Japp idag så är det dags att plocka fram passet och bege sig utomlands. Eller vänta lite, behöver man pass till Helsingör?! Hahaha! Njaaa... vi skippar nog dem :P Men utomlands ska vi! Det ska inhandlas alkohol för lördagens bravader och midsommar. Sen ska det mysas, skrattas och fönstershoppas. För nu får det vara nog på pengaspenderandet, något måtta får det vara på det hela!

Oooh nu kom Nathalie!! Nu är vi fyra töser på vift i en hyffsat främmande stad! Yey! :D


Söta Nathalie som har anslutit till gänget!

Nu ska vi ge oss ut i det där regnet som förföljer oss vart vi än är. Jag tror att det följer oss till Danmark med faktiskt. Så ett tips från coachen, håll er borta från oss om ni vill ha fint väder!!! :P

Helsingborg!

Vi tyckte inte att vi fick nog av bilåkandet igår så nu har vi begett oss till Helsingborg ;) Medan Fanny var duktig och jobbade i förmiddags var jag och Tess lite mer svårstartade. Men när Fanny hade jobbat klart kom hon förbi och blev serverad lunch som jag hade lagat! Innan vi kunde åka ner mot Helsingborg blev det ett stop på skolan, Tess skulle skriva ut sin c-uppsats. Kändes nästan lite konstigt att vara tillbaka i datorsalen :P


Tess i Q-huset!

Innan vi styrde bilen mot Helsingborg på riktigt blev det även ett stop i Laholm och ett besök på Tess jobb! Väldigt liten men mysig "stad" ;) Massa kullersten och lika mycket regn. Känns som att det där regnet förföljer oss. Det regnade i Göteborg, det regnade heeeela vägen igår när vi körde och det har regnat hela dagen idag. Vad är det här för semesterväder?


Laholm!

Vi lyckades iaf att komma fram till Helsingborg och Fannys föräldrars fina lägenhet! Vilken lyx att få komma hit och bo här :) Blev en tur till Hemköp för mat och sen hem och laga den. Idag blev det smarrig pasta med ost- och skinksås som Tess lagade. Till efterrätt hade vi köpt jordgubbar och glass, riktigt smaskens kan jag lova! Återigen har vi skrattat så att magen gjort ont och tårarna har sprutat. Vi har kommit fram till att vi har den bästa humorn i hela världen, vi skrattar åt mycket vi!!!


Fanny fixar skinkan...


Romantisk middag för tre ;)


Har vi umgåtts så mycket så att vi härmar varandra utan att tänka på det? :P


Och så skrattar vi lite till.... :D


Glass med jordgubbar och O'Boy, smaskens!

Imorgon väntar Helsingör och så kommer Nathalie och Bohlin hit med och joinar oss! Spännande :)

Roadtrip!


Tre glada töser i en Volvo!

Igår var det dags att börja roadtripen. Jag, Tess och Fanny packade in oss i Volvon och startade i Göteborg. Målet var Halmstad men vi tog en liten omväg hehe. Första stoppet blev Gällstad/Lager 157. Vi blev nog lite besvikna alla tre för vi hittade ingenting, eller jo, jag och Tess köpte varsin scarf. Fast å andra sidan var vi nog rätt nöjda för vi kände alla tre att våra bankkonton fått lida lite på sistone hehe. Glada var vi iaf, fönstershopping är ju roligt det med!


Utanför Lager 157!


Vi var ju såklart tvugna att lämna ett spår...

Sen var det bara till att packa in oss i bilen igen för nästa stop, Gekås i Ullared! Vi, eller snarar jag hehe, körde genom skog och ännu mera skog... så helt plötsligt öppnar det upp sig och där ligger Gekås. Lyckades hitta en parkering efter inte allt för mycket letande och sen var det dags för lunch, våra små magar skrek efter mat vid det här laget. Därefter var det dags att bege sig in i vimlet! Spenderade några timmar där inne men lyckades att komma därifrån med saker som vi behövde allihopa, inte en massa onödiga köp här inte! Dock blev det ett hål i plånboken hehe.


Taggade som få!


Världens största fjärrkontroll!!!


All vår shopping fick iaf plats i en gemensam kundvagn! Trots detta ser Fanny förkrossad ut hehe

Ännu en gång var det dags att sätta sig i bilen, dags för sista etappen till Halmstad. Kvällen spenderades hemma hos Fanny där det bjöds på falukorv och mackaroner :) Även Hanna kom förbi vilket var väldigt trevligt då jag inte träffat henne sen jag fyllde år. Vi skrattade som vanligt så att vi fick ont i magen. Började kolla på kort från veckan, jag och Fanny visste inte vart vi skulle ta vägen när vi såg ett visst kort. Inte ofta jag skrattar så jag gråter men detta var ett sådant tillfälle!


Hos Fanny lagades det mat!


Hanna kom förbi :)

Hela onsdagen var verkligen en sådan där dag som jag kommer att komma ihåg länge! Alla dessa härliga skratt, inte en gång, inte två gånger utan heeeela tiden vek vi oss dubbla av skratt åt allt möjligt! Fina fina ni! ♥


Tack för att ni finns mina hjärtan!


Bättre vänner än mina finns inte, så det så!

Igår var det min tur. Utan att jag behövde säga ett ord var ni där, ni förstod. Och efter fem minuter och några kramar fick ni mig att skratta så att magen gjorde ont. Jag har turen att ha en extra familj, utan er skulle jag vara halv.

Skrattade så magen gjorde ont!

Man skulle kunna säga att det regnade på oss igår, Liseberg var ett blött ställe att vara på. Men inte hindrade det oss!!! Sjukt kul hade vi, mycket åkte vi och nöjda blev vi! Orkar inte skriva så mycket så vi tar det hela i bilder!


De andra åkte Bergbanan medan jag tittade på... höjdskräck :(


Många skratt i spegelhuset!


Frida och Tess åker Jukebox! Tess skrattade åt mig haha, undra varför ;)


Ett nöjt barn som äntligen fått sin glass! Med myyyyycke chokladsås :D


Efter att Tess försökt smygfota spöket... "Vänta! Jag kommer ner!"


Vi avslutad det hela med att åka Kållerado 3 gånger i rad, syns det?! Hehe


På väg till lager 157

Gästblogg av Tess.

Som sagt så har jag övertagit Fridas blogg.....mohaha ;) Nä men skämt åsido så kör hon faktiskt bil så hade inte varit bra om hon skrivit samtidigt. Vi har nu övergett Fridas heliga Göteborg för att bege oss ut i som Frida sa: Skogen!!! Vi har nu kommit förbi Borås och längtar spänt till Lager 157, varken Fanny eller jag har varit där så ska bli roligt! Kommer väl antagligen bli en del shopping idag med fastän inte vi studenter har råd till det egentligen, men som sagt så lever man bara en gång :) Nu verkar det som vi börjar närma oss en skooutlet så nu har jag verkligen inte tid att blogga längre...hehe.


Frida när hon kör bil ;) eller kanske inte.......hon är väldigt duktig!!!


Liseberg!!!!

Idag smäller det, idag trotsar vi väder och vind och drar till Liseberg! Just nu skiner nästan solen till och med :) Vi hoppas på lite köer och många åk! Jag åker ju dock inte allt eftersom min höjdskräck sätter in... men snurrar, det kan det göra hur mycket som helst hehe! Lite illamående gör väl ingenting ;)

Så nu ska vi sätta lite fart här, Liseberg öppnar om en timme och då är planen att vi ska vara där!


När det står såhär på ens kylskåp blir man glad ♥

Shopping och fina vänner!

Det blev en heldag på stan. Började med den vanliga rundan inne på Nordstan och i Femmanhuset. Jag som inte skulle köpa något lyckades hitta två linnen, en kofta, massa armband, ett rött och ett svart garnnystan och tre par örhängen :P Hur det där gick till förblir ett mysterium. De andra lyckades hitta lite de med! Lunch intogs, som oftast, på Paprika, sallad för hela högen, nyttigt och gott!

Efter stan stack vi tillbaka hem till mig för lite matlagning. Blev pasta med räkor, paprika och purjolökssås :) Resten av kvällen har vi provat våra inköp, planerat midsommar, skrattat och nu sjunger vi Singstar! Just nu sjunger Tess och Nathalie en tysk låt... inte överdrivet vackert faktiskt men så kan de ju inte tyska heller haha! Tror jag får ta och styra upp det där snart ;)

Imorgon hoppas vi på fint väder för då blir det Liseberg istället för idag. Annars får vi se vad vi roar oss med, vi är lite sugna på bowling kanske? Jag hade hoppats på jäääätte fint väder, varmt och soligt, så att en dag vid havet hade varit aktuellt men det kan jag nog fortsätta att drömma om.

Har haft en toppendag med finaste vännerna! Tänkt lite då och då, på den ena, på den andra, på allt annat ... sen blev det rörigt i mitt lilla huvud. Då är det bra att ni finns där! ♥


Kunde konsten att slå en knut på mitt hår imorse, de andra var imponerade haha


Tess är nöjd med sin lunch!


Jag och Fanny var nöjda vi med!


Ta kort i spegeln kan vara kul...


... eller att ta på oss själva :P Tess tog ju sådan tid på sig i provrummet ;)


Vad hände med solen?

Idag var planen att vi skulle gå på Liseberg. Har följt vädret på YR och det har ju inte direkt sett lovande ut. Och mycket riktigt, idag är det grått, mulet och regn då och då. Det får bli en tur på stan för oss istället som det ser ut nu, trist. Eller ja, det ska ju bli kul att gå på stan med mina underbaringar men trist att vi inte kan gå på Liseberg. Så nu blir det frukost, dusch, göra sig iordning för att sedan möta upp med Nathalie i Brunnsparken vid 12.

Vänner som får en att må bra är bra vänner!

Att kunna vara sig själv med de bästa!

Gårdagen började med uppstigning 2.50 och en biltur till jobbet. Inga konstigheter så Susanne slapp ett telefonsamtal hehe! Vid 6 tiden plingar det på dörren och så står en av bagarna där... då var han på väg hem från krogen. Nej jag blev inte alls bitter att jag stod på jobbet jag lovar haha! Efter jobbet blev det en tur till föräldrarna för att lämna bilen innan det var dags att ta bussen hem till mig själv. Hade tänkt att jag skulle städa, handla och sen laga mat till mina fina flickor innan de kom men planen gick inte riiiiktigt så bra som jag tänkt. Somnade och sov tills de kom :P Hann damsuga lite iaf... de får vara glada för det lilla ;)

Men nu är iaf Fanny och Tess här! Våra 8 dagar tillsammans har börjat och jag njuter :) Igår blev det en slapp kväll, de andra var lika slöa som mig hihi! Tog oss till Willys och lagade sen middag innan det blev soffan resten av kvällen. Jag var en trevlig värdinna och somnade... men nu kan jag ju vara piggare idag!

Det är så skönt när man kan vara sig själv och slappna av med sina vänner. Igår var en sådan kväll, det behövdes inte någon ansträngning, vi bara var. Åh vad jag älskar mina vänner!


Underbaringar!!! En gammal bild dock...


Sol sol so...eh moln?

Dagar som dessa prioriteras bloggen bort (som att den alltid ligger nr 1 annars, men det lät liksom bättre så.)... Kom hem från jobbet runt ett och sedan dess har jag fått i mig lite mat, tjötat med föräldrarna och sen gick ja och la mig i solen. Varmt och skönt tills det började blåsa alldeles för mycket. Lyckades hamna i någon slags dvala men helt plötsligt vart det jätte kallt, mitt stackars ben som låg utanför den handduk jag lagt på mig höll på att frysa bort. Vad skådar mitt öga? Ett moln på himlen, precis framför solen. Dessutom hade solen, nej jag vet egentligen är det jorden, flyttat på sig och jag låg i skuggan. Det var tydligen dags för mig att vakna till liv och göra något annat.

Vara vaken ett litet tag till, det ska grillas och has trevligt med föräldrarna. Imorgon ska det jobbas igen.


Mitt älskade hav!!!! Mitt älskade västkusten!

Nu mår hon som en prinsessa!




Dagen har spenderats på en klippa vid havet, klarblå himmel och massor utav sol! Två dopp i havet blev det, iskallt men väldigt skönt! Ytterligare en dag som jag kan leva på, en dag som får mig att orka jobba 6 dagar i veckan hela juli :P Det är bara att tacka och ta emot, på måndag kommer tydligen regnet igen. Då ska jag leva på denna veckan, denna underbara vecka som fått mig att må så bra! Tänk vad lite sol kan göra...

Jag har bestämt att det här ska bli den bästa sommaren någonsinn, så nu tänker jag se till att den blir det med. Den har ju börjat bra så förhoppningarna är goda. Det ska badas, grillas, umgås, jobbas, tränas, resas, kramas, ätas glass i stora lass!!! Ja planerna är många hehe. Och det bästa av allt, jag har bara mig själv att tänka på! Här ska njutas.

Men först ska det jobbas både lördag och söndag så klockan är satt på 03.00. Dags att sova med andra ord! God natt!


Många timmars jobb blev det.

Nu är jag trött!!!! Jobbat lite mer än 9 timmar idag, lite fler timmar än jag hade tänkt mig kanske. Goa pengar blir det den 25e så det är bara att tacka och ta emot! Men som sagt, nu är jag trött!

Igår blev det en mysig eftermiddag med mamma på stan! Hon lyckades hitta skor och lite kläder :) Sen bjöd jag henne på fika på Fröken Olsson vilket också blev lyckat. Jätte goda scones och så hallonpaj! Mysigt att umgås lite med mamma! Efteråt åkte jag direkt hem till en utav de där Chalmeristerna. Där spelades det bland annat kort, plump. De andra två blev inte lika glada som mig när jag vann storstilat med många poäng ;) Hihi! Det skämtades även en hel del, på alla nivåer så att säga, fick mig en hel del skratt!!! Spelade även lite bordshockey men då gick det ju inte lika bra haha, förlorade fett.

En riktigt trevlig eftermiddag och kväll igår! Mindre roligt att gå hem själv mitt i natten eftersom jag som vanligt glömde av att sista bussen gick 00.19. Men snälla Okke fick fungera som moraliskt stöd via telefonen, det tackar vi för!

Dags att förbereda för hemgång kanske? Sitter hos föräldrarna men ska strax ta bussen hem till mig själv. Inte hemma förens strax innan 22, då kommer jag vara ännu tröttare!!!

Veckan/helgen/veckan i bilder.

Det känns som att det har varit helg onsdag-tisdag trots jobb som sagt, därav den konstiga rubriken. Men här kommer en del av godbitarna!


Laddade för en dag på stan!


Flitigt kortskrivande i Bältespännarparken!


Får vara fylleschaffis för första gången i mitt liv, ett äventyr att hitta ut till Studiegången!


Tentafest är kul även om man inte skrivit tenta ;)


Halmstad och glass på Möllegården. Japp det var lika gott som det ser ut!


Och Tylösand var precis så härligt som det ser ut :)


Slottskogen likaså hehe!!!

Finns kort som jag önskar att jag hade, kort jag önskar att jag kunde lägga upp. T ex diverse danser i fönstret, med och utan knäppt skjorta, lyckligt dansande på dansgolvet, goa kramar av bästa vännerna. Och såklart mitt grymma bilkörande ;)


Jobb, stan med mamma och förhoppningsvis ett bra avslut.

Idag ska det först jobbas ett par timmar, känns inte jätte lockande när jag tittar ut genom fönstret och vet att stora delar av gårdagens gäng snart kommer ligga på klipporna och ha det gött. Är man bitter om man hoppas på lite regn? :P

Efter jobbet ska jag dock in till stan och ha en myseftermiddag med min mamma :) Ska bjuda henne på fika eftersom jag inte var en snäll dotter och tog hand om henne på morsdag.

Kvällens planer är fortfarande lite luddiga men hoppas på trevligt sällskap och ett bra avslut. Kanske blir det till att glo på när de spelar tennis, förhoppningsvis blir det något mer.

Först ska jag som sagt jobba klart.

Heldag i Slottskogen!

Igår var en sådan där helt underbar dag som man kan leva på länge! Solen sken på en klarblå himmel, många vänner var samlade, det grillades, spelades kort, snackades, spelades volleyboll, skrattades, njöts. Och trots flera timmar i solen kom jag undan utan att ha bränt mig trots att jag bara hade SPF 10, ibland sker mirakel! Vi var en hel salig blandning av folk även om grunden var Chalmerister. Det var roligt att träffa en hel drös med nya människor! Sen dök helt plötsligt Kajsa upp!!! Inte sett henne på 6 år säkerligen, en av mina gamla stalltjejer, så då blev jag lite extra glad!

Grillning gick lite snabbare än den i Halmstad i måndags, nästan lite för snabb för en viss Mr Jonsson lyckades bränna min mat hehe ... skyller ifrån mig jaa!

Kvällen avslutades med film och en trött Frida halvsovandes på Okkes soffa :P Jag kände att när grabbarna började snacka alldeles för mycket sport gjorde det inte så mycket.

Igår blev det också bekräftat. Not much to do.


Vad hände med sova?

Borde verkligen sova nu men ikke. Har haft några helt underbara dagar! Torsdagen spenderades som sagt på stan med två fina vänner. Allt gick enligt planen förutom den där glassen då. Blev även en tur förbi Chalmers för att hälsa på tentapluggarna och liva upp deras tillvaro lite!

Fredagen blev det jobb för min del på dagen/kvällen men sedan var det dags för att crasha ovannämnda Chalmeristers tentafest! Var helt nykter och körde bil men jag rockade på ändå. Blev utgång på Excet till min lycka och jag måste säga att det var den roligaste kvällen/natten på länge, riktigt lyckad!!! Blev en sen hemkost dock och inte lika kul att gå upp till jobbet på lördagen, men väl värt det. Lördagen spenderades med andra ord på jobbet. Sen blev det hem till föräldrarna för att sova så fort som möjligt eftersom jag skulle börja jobba 4 på söndagen. Var inte jäääätte pigg då heller men det gick bra även denna gång, lyckades glömma lite grönsaker på några baguetter men annars var det nog rätt resten :P

Sen bar det av hemmåt för att i något slags kaos försöka packa, jag visste knappt vad jag hette för att jag var så trött :P Sen ett försök till att sova vilket inte gick något vidare, men fick ju vila ögonen lite. För sen bar det av till Halmstad på kvällen! Jag, Fanny och Nikke packade in oss i bilen och kom så småningom fram, lite senare än vad vi hade tänkt oss men där väntade ostbricka och underbara vänner!

Dagen har varit så himla skön! Blev en tur till en "bondgård" som sålde italiensk glass, riktigt gott! Solen kom fram mer och mer under dagen dessutom. På kvällen ville de andra plugga så jag och Nikke tog bilen bort till Tylösand. Riktigt härligt, solen sken, första sandpromenaden för fötterna... kunde inte bli bättre! Efter det var det dags för grillning... det gick liiiiiiite långsamare än vad som var tänkt haha, men tillslut fick vi vår mat! Vid tolv satte jag och Nikke oss i bilen för att köra hem, mycket nöjda med vår lilla tripp till Halmstad! Eller, jag vet att jag är nöjd iaf :P

Helgen (som för min del varit onsdag till måndag känns det som haha) har bestått av mycket vänner, mycket jobb, mycket snack. Det mesta snacket har nog handlat om grabbar, kärlek, lite mer grabbar och allt som hör till. Vad kan jag säga, vi är ju tjejer! Inte Nikke förstås så när han har varit med har det ju blivit en hel del annat snack haha! Stackaren har ju fått stå ut med oss tjejer hela dagen.

Nä nu skulle det ju kanske vara bra om jag kunde sova lite för imorgon väntar en heldag i Slottskogen med bollspel, grillning och solande!!! Njuta!

RSS 2.0