Stan med mamma.

Nu är det dags för mig att bege mig in till stan, ska träffa mamma för lite shopping. Sådan där rolig shopping, allergimedicin på Apoteket och alldeles för dyr ansiktskräm från Decleor. Men vad gör man inte för att må lite bättre? Ja jag mår bättre om jag inte ser ut som ett freak i ansiktet och om det inte kliar. Och vet ni vad jag har på mig idag? Skjorta! Den ni ;) För att vara mig så är ju det jätte ovanligt men jag tyckte den såg så ensam ut där i garderoben.



Nu är det dags för staaaaaan!

Mardrömmar och dålig sömn.

Vaknade inatt och trodde att det var någon i lägenheten. Drömde nämligen någon mardröm som jag inte riktigt kommer ihåg nu men jag var iaf på jobbet och så var helt plötsligt hela butiken kolsvart. Efter ett tag märkte jag att det stod någon framför mig och när jag skulle slå 112 på mobilen så fungerade det inte så jag fick panik eftersom den här personen bara närmade sig mer och mer. När han (eller om det var en hon) var precis framför mig vaknade jag med ett ryck och det kändes verkligen som att det var någon i min lägenhet. Ingen bra sömn i natt med andra ord, efter det var det svårt att somna om. Somnade och vaknade om vartannat hela natten.

Jaaa vad jag är taggad idag. Eller inte.

Helgen som gått.

I helgen har det varit jobb, mys med föräldrarna, film och altantvätt. I fredags fick jag äntligen se Luftslottet som sprängdes. Den var bra men vet inte om jag tycker den var riktigt lika bra som de första två. På lördagen blev det först Så olika, en film av Helena Bergström. Enligt pappa så var den trea på hans topp tre sämsta filmer han sett, mamma sa att hon aldrig skulle kunna rekomendera den för någon och jag tyckte inte heller att den var något vidare bra. Den var mysig men ingen jag hade betalat för att se på bio t ex. Dessutom så tittade jag och mamma på New Moon i lördags!!! Jag vet, jag är efter men den är ju alltid uthyrd och på bio hade jag inte råd att se den. Men nu har jag sett den! Inte lika bra som första men ändå ack så bra!!!

Kan intyga att det inte var världens roligaste väder att städa altanen i idag men vi är nöjda med att vi kom såpass långt. Både skurat, med skurborste, diskborste, skurborste utan skaft, och tvättat med högtryckstvätten. Så nu är jag trött i mina små armar och händer. Jag som ska klättra på tisdag :P

Nu sitter jag här hemma hos mig själv efter en helg hos föräldrarna. Imorgon ska jag tillbaka men först en tur på stan med mamma! Sen på tisdag bär det av på nya äventyr! Men först ska jag lägga mig på soffan och kolla på Tuck Everlasting.

Ut i värmen?

Idag blir det jobb och sen hem till mamma och pappa! Men innan dess blir det kanske en tur till Slottskogen eller någon annan trevlig park för att njuta lite av vårvärmen som intagit Göteborg! Väntar bara på att den där Oskar ska höra av sig om sina planer, han är ju inte snabb den grabben hehe.

Jobb idag och jobb imorgon! Sen är det mys och pyssel hos föräldrarna hela helgen! Ska skura utemöblerna och annat trevligt. Nu känns det verkligen som att våren är på G! Vem vet, kanske åker de nyinköpta solglasögonen på i helgen!?

Oj ser man på! Nu blev eftermiddagens planer klara! En tur till Lindholmen, nära och bra för min del! Dags att kila!


Lindholmen! Det gömmer sig lite vatten där nere mellan husen så dit ska jag nuuu!

Ett gäng trevliga Chalmerister!

Igår var det som sagt "Halv åtta hos mig" hos Linnéa! Jätte god fisksoppa och så våfflor till efterätt, det var ju trots allt våffeldagen! Blev en hel del Chalmeristsnack, duggasnack och annat som jag inte förstod mig på, men hey vad kan man förvänta sig när det är jag och typ 10 klasskamrater?! Det är bara att gilla läget :) Snackades en hel del om annat med, resor lite hit och dit. Sjukt sugen på att hänga med på Oskar och Nickes lilla jorden runt tripp, vill ju åka till massor av de där ställena! Men först vill jag ha råd att åka till Mexico och hälsa på Malin :)

För att summera ihop det så var det kanoners! Det där gänget är verkligen så himla trevliga!

Reklampaus.

Eller ja, vilken paus som helst. Just nu vill jag ha en stor paus från mitt liv och tankarna i mitt huvud. Det hade varit najs! Därimot vill jag inte ta en paus ifrån alla roliga saker! Mina underbara vänner gör att mitt hjärta bankar lyckligt och snart får jag förhoppningsvis träffa vissa av dem igen! Men innan dess väntar en helg med jobb och massa pyssel. Eller nej först väntar imorgon... Dagen kommer börja bra med att barndomsvännen Cissi skulle köpa med sig frukost och komma förbi här, riktigt mysigt! Sen på kvällen väntar "Halv åtta hos mig" hos Okkes klasskamrat Linnéa, återigen jag och massa Chalmerister! Men sen, sen är det jobb och pyssel som väntar.  

Hjärnspöken gone wild!



(Vilket rabbel det blev i det här inlägget :P)

Jag är kass...

... I know. Men jag tänker fortsätta att vara det. I alla fall ikväll med. Tagit paus och flytt hem till mamma och pappa för jobb, bakning och sällskap. That's all for now.

Tudilo!

Härlig promenad!

Det blev en härlig men smått riskfylld promenad upp på Ramberget idag! Solen bestämde sig för att titta fram så det blev riktigt najs! Blev många pauser, dels för att vi var trötta och dels för att vi var fyra stycken kameratokiga tjejer haha. Utsikten från toppen av berget är storslagen, även om det är ganska mycket industrier som man ser. Vi lyckades ta oss upp och ner utan att någon stod på näsan iaf!

När vi var klara med berget tog vi en liten tur på Backaplan med, den största shoppingen gjordes på bolaget inför morgondagen :P Nu håller vi på att fixa oss iordning för att strax bege oss in till stan för lite After Work på Excet. Hört att det ska vara riktigt bra AW där så ska bli kul att testa på den!


Jag pekar på viktiga platser ... eller ja .... haha


Lite paus i solen!

Friday!

Att vakna bredvid en massa vänner är verkligen en bra start på dagen! Vi har tagit det jätte lugnt denna morgonen, låg kvar i sängen och snackade länge sen åt vi en god frukost, riktigt mysigt! Nu har vi fyra fixat iordning oss lite och snart är det dags för promenad. Vi tänka sticka upp på Ramberget och kolla på utsikten :)

Åh vad jag är glad och lyckligt nu!

En rolig dag!

Det blev en trevlig dag på stan! Först gick jag och Nathalie runt och glodde i affärer ett slag innan vi tröttnade. Då gick vi och satte oss på Donken och åt en gammal klassiker; Glass med chokladsås och pommes! Supergott! Man ska alltså doppa pommes fritten i glassen, testa om ni inte tror mig!

Efter det bytte jag ut Nathalie mot Anna istället och så traskade vi runt i affärer istället! Vi har inte setts sen i januari så det var riktigt mysigt! Lagom till att jag åter igen började tröttna anslöt sig Nathalie och så småningom även Tess så att vi kunde åka hem till mig. Nu har vi suttit och tjötat, tittat på Annas shopping och väntar på att Fanny ska komma så vi får äta tacos. En riktigt bra och mysig dag, och än är det inte slut!!!


Jätte gott!


Märk väl att det finns lediga stolar....


... men somliga trivs tydligen bäst på golvet!!!

Dags för stadshäng!

Nu ska jag strax springa till vagnen för att åka och möta Nathalie i Brunnsparken. Vi tänkte börja med en liten sminkshopping/fönstershopping. Ska kolla upp lite mer om I.D bare minerals, vad det kostar och lite så. Känner att jag kan behöva det till mitt ansikte men så var det de där med pengar, suck. Sen får vi se vad vi hittar på! Lunch står nog på schemat iaf! Sen ska jag möta upp med Anna och ha lite mys på stan med henne också!



Inte riktigt vant mig vid att vara så brunhårig än hehe! Men jag trivs i det. Och nu vågar jag visa mitt ansikte utan att skämmas ihjäl med, bara lite lätt härligt röd och så blank eftersom jag får smörja in mig konstant. :P

I'm off!

God morgon!

Vet inte om den där Tess är något bra att ha på besök, varför ska hon upp så tidigt?! Hehe! Fast det är nog bra för jag kommer ju med upp! Hon ska iväg och göra två intervjuer för sin c-uppsats idag, spännande! Själv ska jag först möta upp Nathalie för lite promenad och stadshäng :) Sen blir det till att möta upp Anna! Och sen senare ikväll kommer Fanny! Underbar dag!!!

Men nu väntar frukost! Mycket trevligare när man är två :)

Kladdkaka är gott....



... men två personer kanske inte ska sätta i sig mer än 3/4 på samma kväll? :P

Tess på besök!

Nu är äntligen min Tess här!!! Mötte upp henne på Centralen och sen har vi varit och handlat, lagat mat, bakat kladdkaka, färgat mitt hår och snackat en massa skit!!! :) Tess stod för matlagningen, blev indiskt med kyckling och ris, jätte gott! Jag bakade kladdkakan som nu minskat till hälften hehe!! Vi ska väl fortsätta att snacka och mysa, underbart att ha bästa vännen på besök!


Duktiga Tess i köket!


Färgning pågår :)


Kladdkaka är gott!!!


Nu är det möörkt!

Nu ska Tess få datorn sen är det dags för Grey's!

Drömde om Foki och Nils....

Okej jag hade en sjukt skum dröm i morse. Drömde att jag var i Thailand med Foki, vi satt på en restaurang och planerade för vår resa, personalen var helskum och helt plötsligt kom det någon och delade ut kavajer till alla. Det visade sig dock att man var tvungen till att köpa dem jätte dyrt, var något försäljningsknep. Som om inte det var nog, sen kom Nils, Blondinbellas pojkvän, dit och skulle prata med oss...

Vad försigår i mitt huvud egentligen?!

Imorgon imorgon!

Idag är det jobb och lite shopping med mamma som gäller. Just det ja, promenad med Suss också! Hoppas att dagen går fort för imorgon eftermiddag kommer underbara fina Tess hit! Ska ha henne hos mig ända till på söndag, ser så fram emot det! Antar att idag och imorgon kommer gå sådär segt långsamt bara för att jag har något att se fram emot.

Sen på torsdag fortsätter det roliga! Först så ska jag träffa mitt solsken, Anna!!! Inte sett henne sen mitten på januari vilket är alldeles för längesedan. Sen lite senare dyker även Fanny upp för att bo hos mig hela helgen hon med! Kan det bli bättre?! Jaa det kan det!!! För även Nathalie ska vara med på massa mys :) Och denna helgen jobbar jag bara på lördag, vilket betyder att på lördag kan jag festa för första gången på länge! Iaf utan att behöva tänka på någon morgondag! Så det väntas fest tillsammans med trevliga grabbar och deras vänner i helgen dessutom!

Åh vad jag längtar!


Fina underbara du!

Allergisk mot Clinique :(

Kommit fram till att jag är allergisk mot Cliniques ansiktskrämer och troligen rengöringssakerna också. Jätte tråkigt för jag gillar dem och har en hel del hemma. Men med tanke på hur mitt ansikte sett ut efter att jag började använda dem igen så har jag kommit fram till att jag aldrig mer ska göra det. Slutar bara med att jag blir röd, ännu torrare, svullnar upp och får exsem, ingen härlig kombo kan jag lova. Börjat vänja mig vid att se ut som ett miffo i ansiktet nu men det hade ju blivit bättre. Varför skulle jag börja använda Clinique igen för? Tack vare Decléors Harmonie serie och Body Shops Hemp body butter börjar jag se nästan normal ut igen. Hoppas att det ska vara helt borta till helgen så kanske det till och med går att få lite smink på sig. Hoppas hoppas!

Kommit fram till att jag inte tål Propyderm, som finns på Apoteket, heller. Samma sak där, blir bara värre istället för bättre. Konstigt det där för det har inte varit några problem med varken Clinique eller Propyderm innan, måste ha utvecklat någon allergi nu i vinter. Suck suck. Gött för mamma som nu får alla mina Cliniquesaker iaf!

Mitt tips till den som har jätte torr hud, Decléors Harmoniserie, den fungerar jätte bra på mig!! Har lugnande effekt samtidigt som den mjukgör massa! Och så Body Shops Hemp body butter, ett rent under för torr hud!

Mera bilkörande!

Ja jag vet, jag tjatar om det här haha! Men det är ju sjukt roligt att köra bil! :) Idag har jag kört mamma till jobbet, pappa till doktorn, hämtat pappa och nu ska jag iväg och hämta mamma! Trodde aldrig att jag skulle tycka bilkörning var så roligt, jag som var jätte rädd och nervös för det i början. Drog ut på det så länge jag kunde, "glömde" påminna pappa om att vi skulle köra... men nu så sitter jag där själv bakom ratten och tycker att det är jätte kul! Detta trots att jag lyckats köra i diket och att jag idag fick typ tusen motorstopp i Sahlgrenskabacken så att jag inte hann köra innan det slog om till rött igen, hoppsan :P Trodde det skulle skrämma mig men icke, känner mig ganska lugn där bakom ratten, lyckas ju ta mig ur alla de där situationerna på ett bra sätt iaf!

So, here we go again!

Underbara vänner!

Jag har inte en massa vänner här och där men de jag har är de bästa vännerna man kan ha. De är alla bra på olika sätt och på olika saker. Men en sak har de gemensamt och det är att de får mig att må bra! Det tycker jag är bland det viktigaste när det kommer till kompisar, att de får en att må bra. Mina underbara vänner finns alltid där, de får mig att känna mig speciell och utvald. De får mig att skratta, gråta och att göra saker jag inte trodde var möjligt, de får mig att tro på mig själv.

Vänner som får en att må dåligt och tvivla på sig själv är inga bra vänner. Vänner ska hjälpa varandra och stödja varandra, både i upp- och nergångar. Jag vet att jag kan ringa någon av dem vare sig jag är glad eller ledsen och personen på andra sidan luren antingen gläds med mig eller får mig att må bättre.

Jag önskar att alla hade lika bra vänner som mig!


Det är bland annat dessa två pinglor som får mig att må bra och de kommer på besök i flera dagar denna veckan/helgen!!!

En lyckad filmkväll!

Fyra filmer, check
Cola, check
Ostbågar, check
Godis, check
Trevligt sällskap .... det enda som saknas.

Tråkigt att städa...

Men nu ser det iaf inte ut som tredje och fjärde världskriget i mitt vardagsrum längre som det gjorde innan. Plockat undan, dammat, dammsugit, städat hos lilleman .... nu är det bara resten av lägenheten kvar, suck! Aldrig blir man klar! Har iaf kommit halvvägs med disken vilket är det allra tråkigaste tycker jag.

Aja det är väl bara på't igen som gäller så jag blir klar det här livet!


Sötaste Lasseman inspekterar städningen!

The new me!

I förrgår så gjorde jag något jag aldrig gjort förut, något som jag velat länge men aldrig vågat. Jag tog mod till mig och färgade håret! Kände att jag behövde en förändring, något nytt. Blev ingen sensationell förändring eller någon spännande färg. Men för mig är det en stor förändring och jag är helnöjd! Gjorde det hemma och resultatet blev jätte bra, jämnt och så ser det väldigt naturligt ut. Kunde lika gärna varit min egen hårfärg.

Före:



Efter:


I verkligheten ser det dock mer grått ut och inte lika brunt :P

Men nå, vad tycks?

Solen skiner!

Idag när jag vaknade, vilket var alldeles försent, sken solen in genom fönstret. När hände det senast? Tror att den där solen kan vara bra, den kan torka upp lite av allt smältvatten som uppstått tack vare mildare väder.

En promenad idag hade kanske inte varit fel! Men tror inte det hinns med. Har ju dessutom inte några promenadkläder med mig hit, är fortfarande hos mamma och pappa! Det blir till att städa lite först och sen hämta mamma och åka till Torget i eftermiddag. Köra bil är roligt haha!!! Igår åkte jag runt en massa, först var det ju Ikea med Nathalie sedan drog vi vidare till resten av Bäckebol, hem till mig och Backaplan. Sen var det dags att hämta mamma och vi åkte runt till lite olika möbelaffärer och 421 så blev en hel del turer där med! Bra, jag behöver öva lite :)

Nä nu ska jag ta tag i den där städningen och njuta av solen utanför fönstret!

King of the radio!

Lite mer än en vecka efter har jag nu sittit i bilen helt själv för första gången! Körde mamma till jobbet imorse och sen har jag varit på jobbet och lämnat tillbaka filmerna samt varit och handlat. Det är en otrolig frihet som så många vet. Äntligen är det jag som är king of the radio dessutom!

Lite frukost nu och sen ska jag hämta upp Nathalie innan vi ska vidare mot IKEA. Får ju passa på nu när jag får låna bilen! Ska inte shoppa något vad jag vet men kommer säkert komma därifrån med något. Just det, galgarna till mamma får jag inte glömma.

Nu är musiken på högsta volym, känner att det här kommer att bli en bra dag!!!

RSS 2.0