Jag är trööööött!

Överlevde 15 timmar på jobbet men nu är jag trött! Måste säga att det blev ganska så trist på slutet men jag stod ut. Folket på jobbet byttes ju av efter lite mer än halva tiden så de hann jag inte tröttna på ;) Jobbar resten av den här veckan med helt plötsligt. Bara att tacka och ta emot för pengarna är välbehövliga. Men nu ska jag försöka slappna av lite och hoppas på att sömnen infinner sig strax. 

God natt alla!

Redo för 15 timmars jobb...

...nästan iaf. Inte så utsövd som jag skulle önska, gick inte alls upp så bra i tid som jag hade tänkt men väskan är iaf full med mat! Tror inte att jag ska behöva gå hungrig idag! Bara sminket kvar sen är det dags att kila till vagnen.

Hoppas att alla får en underbar dag!!!

Dags att sova, NU!

Ja nu måste jag verkligen sova, klockan är ställd på 4.30. Och imorgon måste jag vara utvilad, ska jobba 7-22 på lagret, vilket blir 15 timmar i sträck. Har fixat matlåda, kvällssallad och lite annat att äta så att jag ska klara mig imorgon :P 

Sova var det ja... God natt!

Våren 2012!

Visst känns det långt bort?! Men jag vet redan vad jag ska göra :) Då ska vi nämligen ut på en långresa!!! I två bemärkelser, både långt bort och länge. Vi ska nämligen ge oss ut på en Asienresa i 3-4 månader. Vi har inte riktigt bestämt resrutt än men vi har pratat om Thailand, Laos, Malaysia, Vietnam, Fiji, Bali, Sri Lanka och Nya Zealand. Det blir ju inte enbart Asien men det mesta är ju där. 


Phi Phi Island 2007!

På väg ut...Ska hämta mamma på jobbet sen är det dags för lite shopping, lite pubquiz och tacos med älsklingen! Om allt går som det ska.

Vad är det med vädret?Igår snöade det, idag regnar det. Och i söndags var det strålande solsken som ni kan se på bilden ovan (okej, det ser lite grått ut men bilden ljuger!). Vad är det med Göteborgs väder?

RSS 2.0