England baby!

Just nu befinner jag mig i Cheltenham, en liten håla ca 3 timmars bussresa väster om London. Bor hos älsklingens bror och hans tjej. Stackarna har sovit på en madrass på golvet medan vi legat här som kungar i deras säng :P

Igår tog jag och pojken min ett Ryanairplan till Stansted för att sedan ta bussen in till London. Blev lite letande efter rätt busstation, bagageinlämning och tunnelbanekortköp först sedan begav vi oss bort mot Oxfordstreet. Lunch på KFC, kanske inte det mest orginella eller nyttigaste men det var gott! Nästa stop var självklart Primark!!! Shit vad mycket folk det var, hur varmt som helst. Lyckades iaf komma därifrån med ett par skor, en tröja och några småsaker för inga pengar alls :)

Men nu ska vi ta tag i den här dagen, får se vad vi hittar på. Antingen blir det till att gå runt här i Cheltenham eller så ska vi åka till ett ställe i närheten som jag inte kan stava till hehe!

Kort får ni vänta på tills vi kommer hem för den här datorn har ingen kortläsare...

Bästaste pojkvännen!



Hur glad blir man inte när man kommer hem efter jobbet och hittar en jätte gullig lapp och en massa zoo från sin pojkvän?! Planen var att han skulle sova här, men det blev bara ett kort besök för att lämna present till Fanny när jag inte ens var hemma. Stackaren har ju tenta imorgon och jag förstår honom att han vill sova hemma och har massor att göra. Men han tänker på mig iaf, underbara fina du!

Grattis min underbara sambuca!



Idag fyller underbaraste Fanny 23! Stort grattis på födelsedagen underbara vän ♥ Du betyder en massa för mig och jag är så himla glad över att jag har dig i mitt liv!

Hur blev det onsdag?

Helt plötsligt så var det onsdag. Hur gick det här till? Tyckte det var måndags nyss. Hann för övrigt inte att handla någon mat i måndags innan jobbet. Tur att jag har Carolina som köpte med sig en baguette till mig så jag fick i mig lite mat iaf! Himla buss! 

Annars flyter veckan på fort. Igår var jag ute hos föräldrarna och var husvakt för det skulle komma fönsterputsare. Shit vad snabbt de jobbar, swooosh sa det så hade de tvättat alla fönstren. Något som för mig hade tagit typ en vecka :P

Idag fick jag äntligen träffa min prins igen! Mötte upp honom på Chalmers och så gick vi o åt sushi till lunch. Väldigt mysigt! Hann prata lite med några av hans klasskamrater med som satt och plugga. De har tenta på fredag så stämningen var väl sådär... fast de verkade ha rätt kul ändå. Efter det blev det en stressad tur på stan och nu är jag hemma igen. Dock ska jag alldeles strax bege mig till jobbet. Måste förbi Maxi och köpa lite mat också.

Imorgon ska det pysslas en del och se om min kära samboca är hemma samtidigt som mig så att jag kan få fira henne lite på hennes födelsedag!

Vad bra att bussen är sen, eller inte

Sitter på bussen på väg hem till föräldrarna. Härligt att den är sen just idag när jag har brottom. Ska hämta bilen så att jag kan ta mig till jobbet, eller snarare så att jag kan ta mig hem från jobbet. Skulle varit framme 31 och nu är klockan 33 och det är väl sådär en 10 minuter kvar.... bra för min stressiga mage, verkligen. Måste hinna köpa mat innan jobbet också nämligen så det kan bli spännande det här. Hoppas på lite folk på Ica och ingen trafik. Håller ni tummarna?

Den här veckan är full med jobb och inte blir det någon lugn helg heller. På söndag ska systerdottern döpas och jag har fått äran att bli gudmor! Så innan dess är det en del saker som ska göras. Ska försöka hinna träffa pojken min också men han har tenta på fredag så vi får se hur mycket det blir :(

Nu är jag snart framme iaf, dags att springa hem och fort som attan köra till Ica!

Soffhäng med sambon hela dagen



Ja här har vi nu suttit i många timmar, i varsin ände av soffan med varsin dator i knät. Det har ätits pizza (Fanny var lite nyttigare och lagade mat dock), druckits cola, ätits Piggelin och även vindruvor har plockats fram. En riktigt skön söndag med andra ord och än är den inte riktigt slut. 

Imorgon väntar många timmars jobb, 14.15-24. Hoppar in två timmar tidigare så det blir lite längre än vanligt. Skönt att sluta 24 och inte 01 som förra veckan iaf! Nu ska jag fortsätta att dricka min cola och vänta på att min älskling ska ringa mig... Och glo klart på Rally brudar.

I give up

Suttit och försökt fixa iordning min bloggdesign. Tröttnat på den jag har plus att den är ju inte jätte fixad eller vad man ska säga. Men jag ger upp nu. Inspirationen och kunskapen är som bortblåst, pust väck. Ska fjäska för min snälla pojkvän så ska han få hjälpa mig att fixa till min header istället, han är mycket bättre på Photoshop än vad jag är. 

Ska ge mig i kasst med att kolla upp vad jag ska beställa på Beauty Planet istället. Behöver ny ansiktskräm, ögonkräm och rengöringslotion vilket inte direkt är billigt. Så får bli att beställa på nätet så att det blir lite billigare. Dock aldrig testat den där sidan, någon som vet om den är bra? 


Leker fotograf en vacker höstdag i Slottskogen, önskar att kameran vore min. Här har jag lånat Nathalies.

Jag har då världens snällaste samboka ;)

"Bara så du vet så får du ta så mycket annans och apelsinjuice du vill..."

"Jaa... den är ju min så det vore ju snällt ..." Varpå jag skrattar rätt gott åt min söta sambo! Hon hade tänkt att säga mjölk men det blev något fel där på vägen mellan köket och mitt rum haha! Underbart! :)

Dansfeber

Sitter här i soffan med min samboka (Fannys nya smeknamn på oss!), båda sitter med varsin dator och halvglor på tvn. Just nu är det reprisen av Dansfeber på fyran som är på i bakgrunden och nyss dansade Marko och Tobbe. De "var" Johnny och Baby i Dirty Dancing, shit det var riktigt roligt haha! Måste säga att de gjorde det riktigt bra, jag menar två grabbar som ska få till den dansen, deras sista dans i filmen, hur lätt kan det vara?! Annars tror jag inte att det är ett program jag kommer fastna för.


Födelsedagsfest och underbart folk!

Snodde en bild från Fannys kamera. Underbara vänner!

Igår hade min kära sambo födelsedagsfest hemma hos oss. Vi lyckades tränga ihop oss 15 stycken i vardagsrummet/mitt rum och hade riktigt trevligt. Det var en härlig blandning av Halmstadfolk, Göteborgare, Chalmerister, lärare, ekonomer... ja en salig blandning. Det dracks, åts tårta, öppnades paket, dansades, pratades och skrattades. Framåt natten tog vi oss in till Park Lane och lät festen fortsätta där. Bra musik, lagom med människor och fortfarande samma trevliga folk från förfesten, kan det bli bättre? Okej, en sak, pojken min hängde inte med ut vilket var minuset. Han har tenta imorgon så jag förstår honom!

Idag är det lite segare, lite mer illamående och mycket mer tomma flaskor i lägenheten. Men gårdagen finns fortfarande kvar som ett glädjerus i tankarna.

Sängen, min bästa vän?

Idag är en sådan där dag som jag inte alls vill lämna sängen. Varför skulle jag vilja lämna detta varma mjuka ställe? Är så himla seg idag. Kan bero på att jag jobbade till 1 igår. Efter att jag slutat åkte jag till akuten på Mölndals sjukhus för att hämta stackars Fanny som spenderat alldels för många timmar i sjukhusmiljöer för att få reda på att lilltån var bruten men det finns inget att göra åt det. Eftersom båda var så hungriga att vi knappt visste vad vi hette stannade vi på McDonalds på vägen hem. Allt detta resulterade i att vi inte var hemma före 2 och jag somnade nog inte förens klockan var nära fyra. Men kl 10 fick jag gå upp för att flytta bilen, 12 likaså. Så jag skyller på allt detta, att det är därför jag är så trött och seg idag. Det är därför jag fortfarande ligger kvar i sängen och kollar på tv.

Men om två timmar är det dags att åka till jobbet igen. Ska se till att jag har mycket mat med mig så att jag inte blir så hungrig som igår, det var hemskt.

Dags för jobb igen.

Måndag och dags för jobb igen efter tre dagars ledighet. Inte överdrivet sugen, fortfarande sliten efter helgens bravader, men endå taggad. Dock förstår jag inte hur jag alltid ska lyckas få så bråttom?
Från i lördags, så här ser jag inte ut innan jobbet ;)

Njuta av att vara jag?

Idag ska jag försöka att bara ta det lugnt och umgås. Innan jobbet då, sen blir det säkert lika mycket att göra som tidigare dagar. Ska strax åka hem till Oskar och ställa bilen i hans garage, ska passa på att krama om honom en stund. Sen blir det att möta upp Nathalie och krama om henne en stund med. Vi ska gå på stan ett slag innan vi möter upp Fanny, blir säkert mer kramar då. Fast Fanny har redan fått en kram idag! Planen var att vi skulle fota men som vädret ser ut nu får vi väl se vad vi gör.

Först ut, åka och kramas med min favoritpojk!!!

Jag önskar...

Att jag hade haft mer tid för min familj och mina vänner
Att jag inte blev så stressad hela tiden så att magen går i strejk
Att Sverige var lika stort som Göteborg så att alla fanns på ett lagom avstånd
Att den här helgen blir precis så bra som jag tror att den kommer att bli

Jag önskar...

På språng.

Dags att hämta mamma och bege oss till Frölunda Torg. Hade tänkt att gå på stan och fixa lite saker men när mamma ringde förut föreslog hon att jag skulle hämta henne efter jobbet istället. Så efter lite funderande tog jag telefonen och ringde upp henne; "När ska jag hämta dig?" Mamma skrattade lite, antagligen åt sättet jag sa det på, det var nog med en ton som sa att jag hade förlorat eller något haha. Håll tummarna för att vi hittar det vi ska. Sedan ikväll blir det räkor och vin!!!

Freeeeeedag!

Axel Dahlströms torg i tisdags, riktigt härligt väder!

Idag är jag ledig, riktigt riktigt skönt. Är ledig imorgon med, yey. Igår när jag var på jobbet kom jag fram till att jag trivs jätte bra där! (Ja jag vet, jag har många jobb men det här är mitt huvudjobb eller vad man ska säga.) Visst lagerarbete är inte alls vad jag hade tänkt mig men jag börjar trivas riktigt bra. Lär känna fler och fler personer, börjar kunna det mesta riktigt bra nu och jag vet lite små knep för att det ska vara roligare hehe.

Men idag är jag som sagt ledig, ska inte tillbaka förrens på söndag. Dagen ska spenderas hemma, har en del att fixa med. Sedan skall jag åka ut till föräldrarna med pojkvännen min och ha lite fredagsmys. Kanske ska ta en tur på Frölunda Torg med mamma innan också.

Känns som att det kan bli en bra fredag!

RSS 2.0