Ordning och reda!Lite fick jag gjort iaf! Har städat bland alla mina scrapbookingsaker så nu är det mer ordning där. Måste få upp hyllor på väggen så att saker och ting får bättre plats bara. Dessutom ska skrivbordet och lite andra saker i hörnan målas om. I'm thinking pink! ;)

Sommarklänning

Belönade mig själv med en somrig klänning idag! Vet inte vad jag belönas för men något bra har jag säkert gjort ;) Blev ingen lång stund på stan med mamma. Vi tog en tur till KappAhl på Avenyn sen fick det vara bra! 

Nu sitter jag här hemma själv och funderar på vad jag ska hitta på? O hörde av sig förut och sa att han sover hemma i natt så jag blir ensam resten av kvällen. Funderar på att göra iordning bland alla mina scrapbookingsaker. De ligger just nu nerpackade efter att ha varit hos mamma och pappa på besök. 

Är det bara jag eller har inte den där iPhone appen tagit alldeles för lång tid? Hoppas att den blir klar snart och att det kommer en till Android också. Känns som att Blogg.se ligger riktigt efter på den fronten...

Pyssel längtan!

Jag har verkligen sug i min pysseltarm! Vill skapa fina saker och göra fint hemma. Pratade med mamma igår och vi undrar båda två vart tiden tar vägen? Jag har inte ens ett heltidsjobb ändå har jag inte tid till det jag vill. Dagarna bara rinner iväg utan att jag hinner med någonting. Är ett måste att det blir ändring på det!!!

Idag blir det dock inget pyssel. Hemma hos föräldrarna nu och jobbar, kommer sitta framför datorn nu i några timmar och lägga in verifikationer i SPCS. Sedan blir det antagligen att möta upp mamma på stan! Då kan det iofs bli lite pysselkoll åtminstone. 

Om jag skyndar mig kanske jag hinner med lite pyssel ikväll innan O kommer hem? Kanske liiiite. Nu får det vara färdig ätit, dags att sätta fart igen!

Dags att ge upp för idag!

Nu har jag ändrat lite grann iaf! Headern ska ändras den med men tänkte ta hjälp av min käre pojkvän till det och han har fullt upp med skola just nu så det får bli när han har tid. Eller om jag lyckas knåpa ihop något själv sålänge, kan ju lyckas ibland jag också!

Dags att sova! Ligger i sängen här hos mamma och pappa, sover över hos dem inatt.

Renovering pågår.

För att få tillbaka lite av blogginspirationen så tänkte jag att jag iaf ska ge mig själv en snygg design. Men eftersom jag inte är något geni på detta så kommer det ta sitt lilla tag! Så om bloggen ser messed up och sjukt ful ut så beror det på det. 

Just so you now! Ni typ tre läsare som jag har hehe ;)

Ännu en gång...

så sitter jag här och funderar över det här med att ha kvar bloggen eller inte. Jag vill blogga, jag önskar bara att jag hade något att skriva om. Att jag var intressant på något sätt. Men jag har ingen speciellt bra klädstil, den är så vanlig den kan bli och inte är den något rolig. Inte ska jag ha barn eller gifta mig just nu så det går också bort. Laga mat kan jag ju iofs, men kan inte påstå att jag är speciellt bra på det. Vad är det mer storbloggarna handlar om? Skönhet kanske? Men är varken så intresserad av eller duktig på det där med smink och frisyrer. Pyssel gillar jag! Och musik! Men jag är inte så bra på något av det heller. Suck! Ibland är jag sugen på att skapa mig en helt ny blogg och börja om från början.

Ja, än så länge händer det nog ingenting på ett tag. Väntar lite med beslutet. Men det kliar i mina bloggfingrar, det måste jag erkänna!

Och bilder gick tydligen inte att lägga upp nu heller....

RSS 2.0