Flickan som lekte med elden

Har ju sagt att jag skulle göra filmrecensioner här men det har det gått lite sådär med :P

Såg iaf Flickan som lekte med elden i veckan. Inte riktigt lika bra som ettan, Män som hatar kvinnor, men jag tycker att den var riktigt bra! Kändes dock lite att det skulle komma en film till, blir ofta så att tvåan är något slags mellanspel. Men helt klart sevärd!! Inte särskillt läskig men en del scener med blod och sådär.

Den får 4 F av 5!

(Det blev kanske ingen lång recension men dock en recension haha!)

Inte många dagar kvar till jul!

Tycker har varit dålig aktivitet på Bloglovin nu på senaste, både Foki och Blondinbella är ju ute och reser :P Men kom på att jag kanske skulle ta och uppdatera min egen blogg innan jag började klaga allt för mkt :P Hehe! Nu är det inte många dagar kvar till jul. Och är jag klar med alla julklappar? Självklart inte... Ska in till stan om en stund och försöka få ihop det sista innan jag ska på julkonsert. Mammas kör som sjunger! Morgondagen hade jag tänkt skulle gå åt till att städa och massa annat men chefen ringde så det blir 8 timmars jobb på videon istället. Behöver pengarna så jag tackade snabbt ja, frågan är bara hur jag ska hinna med allt nu? Men men, det löser sig alltid ... Malin får väl städa när hon är här och matar Lasseman ;) Hehe! Nä jag ska väl hinna med det också, kanske inte så noga som jag hade tänkt bara.

Snart några dagar i Sälen och sen hem och fira nyår!!! Kommer att ha fullt hus här men det ser jag bara fram emot :) Nu ska jag bara lyckas övertala Anna också ... så Anna, blink blink fjäsk fjäsk ;)

Nä om man skulle ta och göra sig klar för att gå ut i vinterkylan snart!!


Dessa två underbaringar kommer upp iaf! :D

Pepparkaksbak

I onsdags bakade jag och mamma pepparkakor!!! När vi var på Ikea för längesedan köpte mamma nya formar som är jätte söta. Så det blev inte så många traditionella pepparkakor men söta :) Självklart hade vi kristyr på dem!




Söta formar! Vem vill inte ha en snigelpepparkaka? ;)


Färdiga pepparkakor!

Nattdejt!

Haft Nathalie här sen igårkväll!!! Vi möttes på bussen efter mitt jobb och så följde hon med hit för en nattdejt! Så man får göra när man inte har tid att ses på dagen :) Hade med mig fyra filmer så vi la oss i sängen, kollade på film och drack cola!! Jätte mysigt! Under sista filmen somnade vi dock båda två, då hade klockan hunnit bli en del! Just det ja, först delade vi på en pizza med som söta Nathalie bjöd på :)

Blev en sovmorgon imorse för vi var rätt trötta båda två! Men nu har Nathalie gett sig av till jobbet och jag ska sätta fart med lite julpyssel och annat här hemma. Ska kolla klart den sista filmen med, bron till Terabitia.


Nathalie snygg för jobbet och jag ... färdig för pyssel :P

This just sucks

Jahopp då vart denna dagen förstörd. Tog det hårdare än vad jag trodde att jag skulle göra. Eller nej, det gjorde jag egentligen inte alls, visste att det skulle göra ont. Men nu är det kanske dags för en nystart, ur allting ont kommer det väl alltid något gott?

Idag kommer iaf syrran som ska stanna hela helgen!!! Mysigt att ha henne på besök :) Hade tänkt att jag skulle städat en massa men luften gick ur mig. Men nu ska jag göra mig iordning och möta henne och en kompis på stationen!

Hon räddade dagen

Malin har korten från Thailand!!!!! :D :D :D Fatta glädje! Nu ska jag bara få dem också men det fixar vi säkert i jul när hon blir min sambo i några dagar!

Dock tror jag att vi (jag tänker inte ta på mig hela ansvaret själv även om en del av det är mitt :P) har lyckats avinstallera ljudkortet i datorn hemma vilket inte är så smart. Suck. Så jag vart irreterad igen... inte lätt!

Borde egentligen sova för imorgon väntar många timmars jobb. Ja jag vet, jag ska jobba massa! Först 8 timmar på ena och sen 3 på andra. Ska jobba själv i videobutiken för första gången... lite scary men samtidigt kul! Ska jobba stängning. Men det blir en bra start med 3 timmar, sen på söndag blir det öppning och fyra timmar, och på måndag en heldag. Så det blir några timmar iaf!

Borde sova men huvudet grubblar på det ena och det andra, bland annat det där himla ljudkortet. Suck. Suck igen. Sen grubblas det en massa om framtid och dåtid som vanligt. Varför ska jag alltid grubbla så mycket? Snart börjar väl min hjärna att gnissla :P

Kanske ska göra ett försök till sömn.

Ledsen i ögat

Hittar inte mina kort från min och Malins Thailandresa 2007... :( Letat igenom varenda skiva jag har med kort och hela hårddisken men jag hittar dem ingenstanns. Har bara skivan med de korten som jag framkallade, men det är ju inte ens hälften av korten. Nu blir jag ledsen i ögat. Hoppas hoppas att Malin har korten. Håll tummarna!



Längtar tillbaka!! Och längtar efter dig!

Nu gäller det bara att Malin har resten av korten ... hoppas hoppas hoppas.

Jobb jobb jobb

Idag är det en heldag med jobb, sitter och klurar med bokföringen en massa... vissa saker klarnar, andra saker blir bara värre :P  Men det ska nog bli tipptopp tillslut! Önskar bara jag kunde bli kvitt huvudvärken jag har haft sen i tisdags nu, det vore najs.

Imorgon väntar Liseberg med Nathalie, ska bli mysigt att strosa runt där och insupa julkänslan. På lördag väntar några timmars jobb i videobutiken och sen ska jag hem och roa Fanny och PO som kommer på besök! Söndag blir det en heldag med Fanny och kanske Nathalie. Ser ut att bli en händelserik helg iaf!

Nä nu får det vara färdiglunchat, back to work.

Just one of those days.

Här har det inte varit mycket aktivitet på sistone. Dels för att jag inte har hunnit, dels för att jag inte haft något roligt att skriva, dels för att jag helt enkelt inte har haft lust. Just nu är jag uttråkad något så in i ... händer ju ingenting. Jag vill ut, jag vill träffa folk, jag vill ha roligt. Jag vill inte sitta hemma med mina föräldrar, jag vill inte sitta hemma själv i min ensamhet, jag vill inte ha tråkigt.

Men nu sitter jag här hemma hos mina föräldrar likt förbannat. Och ja, jag älskar mina föräldrar och skulle inte klara mig ett smack utan dem. Allt de gör för mig kan jag aldrig tacka dem tillräckligt för. Men jag är 24 år, jag vill ha ett eget liv. Jag vill ha vänner som ringer och vill ses på stan för en fika, jag vill ha pengar så att jag kan svara ja och sitta i timmar någonstanns och bara prata skit om ingenting alls.

Har underbara vänner, många av dem finns bara för långt bort. Bara jag får ett jobb så löser sig mycket. Bara ett litet ynka jobb som ger mig tillräckligt med pengar att leva på.

Just one of those days.... imorgon känns nog allt bra igen.

RSS 2.0