God morgon sunshines!



Ja då var det dags för jobb då, idag är jag kallskänska!

Var faktiskt ute och sprang igår vid Oxsjön! Dock blev det inga tre varv utan två... men shit vad jag ar död efteråt, ville bara lägga mig ner och dö det sista varvet typ haha. Lyckades dock ta mig runt en halv minut snabbare än gången innan så jag är riktigt nöjd med  mig själv!!!

Nu ska jag sätta mig i bilen, sov så gott ni andra med normala tider hehe!

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie



Början på den här låten är riktigt bra, sen kommer helt plötsligt Eminem in och förstör :P Har väl aldrig varit något Eminem-fan så det är kanske därför. Men gillar Rihannas del skarpt, gillar hennes röst och tonläge. Hon gör att den ändå får platsa på min Spotifylista i sommar som en bra låt!

5 dagar och 18 timmar

Ja så långt är det tydligen sedan jag skrev mitt förra inlägg. Tiden bara rusar iväg. Helgen spenderades med jobb, upp kl 3 både lördag och söndag. Lördagen var lite som en dimma, trött som bara den. På söndagen kom Susanne och Martin förbi så vi grillade och spelade kort in på sena natten! :) Mycket trevligt måste jag säga, åt hur mycket som helst så att jag inte rullade efteråt är ett under hehe.

I måndags så blev det en sovmorgon och sen var det dags att bege sig till lagerjobbet som jag varit ledig från en vecka. I tisdags åkte jag hem till mormor för att få köttbullar :) Min moster var där också och vi fick så mycket mat och gott! Det blev förutom köttbullar även jordgubbar och grädde till efterätt och sen till kaffet blev det nybakad apelsinkaka, mums!!! Efter det var det dags för en omgång frisbeegolf i Skatås tillsammans med Oskar och hans jobbarkompis Anders. Jag lyckades få bättre än tidigare så det var ju ett plus, har fått in tekniken lite nu iaf. Anders som spelade för första gången var lite för bra för sitt eget bästa hehe... han kanske inte får hänga med fler gånger ;)

Igår, då det redan var onsdag hur gick det till, kastade jag lite frisbee innan jobbet hemma på gräsmattan. Grannarna måste trott att jag var knäpp, gick fram och tillbaka haha. Sen var det bara att packa in mig i bilen och åka till lagerjobbet. Var en ganska så seg dag, tiden gick rätt långsamt på jobbet och varmt som attan var det.

Och idag är det redan torsdag då. Hold your horses, tiden går på tok för fort. Idag är mamma och pappa hemma igen så nu har jag lite sällskap :) Idag ska jag sköta bokföringen och sen i eftermiddag ska vi upp till Oxsjön och springa. Det är verkligen på tiden, inte sprungit på länge och det är verkligen inte bra. Nu är det bara en månad kvar till Midnattsloppet på 1 mil... hur ska detta gå? Suck. Vad hände med att jag skulle vara duktig? Kanske skulle sluta äta 1000 liter glass varje dag dessutom. Men det är ju så gott!!!!

Nej om jag skulle ta och börja jobba då. Undra vart min kamera är?

Stora Amundön



Här har jag spenderat hela dagen tillsammans med Cilla. Helt sjukt jäkla underbart kan jag meddela!!! Så himla roligt att träffa Cilla igen, vi hade en del att prata om, mycket har hänt på de 4-5 år som vi inte setts hehe. Solen stekte på och det blev en del dopp i det blå. Nu när jag kom hem upptäckte jag att jag har bränt mig på ena axeln och ena sidan av ansiktet, nej jag har inte alls suttit åt samma håll hela tiden haha!




Det var några våghalsar som hoppade från klipporna, jag höll mig dock till badstegen hehe!

Det bästa av allt är att jag strax ska tillbaka! Ska bara åka iväg och handla inför kvällens grillning och hämta upp Mr O. De andra skulle lata sig lite och sluta jobbet innan de skulle komma ut. Det står alltså mera bad och sedan grillning på kvällens schema :) Blir dock en tidig kväll för klockan ska ställas på 03, imorgon ska jag jobba i kallskänkan igen.

Husaren i Haga


Haga med sina mysiga kullerstensgator!

Igår blev det som sagt Husaren i Haga tillsammans med Nathalie. Blev dock inga stora kanelbullar utan lyxkladdkaka för mig och rabarberpaj för Nathalie! Lyckades få ett bord på utsidan så vi hade tur. Efter en mycket god fika strosade vi runt lite i Haga, gick in i alla fina barnaffärer som finns där bland annat!

Sedan på kvällen blev det kvällsdopp i Hängesten med Mr O och Mr M, hur skönt som helst :) Kvällen slutade inte där utan sedan blev det film, Date Night fick det bli igår. Filmen var väl okej, ingen höjdarfilm kanske.

Nu väntar havet tillsammans med Cilla! En gammal EKP kompis som jag inte sett på jag vet inte hur länge, några år iaf. Ska bli riktigt riktigt roligt!!! Kul att det äntligen blir av, vi har pratat om det så länge. Sedan ikväll väntar födelsedagsgrillning och mera bad med grabbarna, ser jag fram emot också.

Nu dags att göra några mackor och fylla vattenflaskan, havet here I come!!!

En kväll i Slottskogen

Igår bar det av till Slottskogen för en helkväll med Nathalie och Patrik. Vi spelade spel, drack lite vin och njöt av det sjöna vädret. Som ni kanske förstår vann Patrik frågespelet stort men när det kom till kortspel så hade jag och Nathalie lite mer tur :) Efter ett tag gav Patrik upp och åkte hem. Då blev jag och Nathalie uppraggade av ett gäng metallkillar haha! Kanske inte riktigt vår stil men det var trevligt att prata med lite nytt folk. När det blev allt för mörkt gav även vi upp och tog oss istället en skön nattpromenad genom Linné, Haga, Vasa och hamnade tillslut på Avenyn och McDonalds hehe. Var en riktigt mysig kväll :)



Nu måste jag skynda mig iväg till Haga, ska möta upp Nathalie så ska vi ta en fika på Husaren, de stora kanelbullarnas land :)


Åsa Jinder & Cajsa Stina Åkerström - Av längtan till dig



Idag får det bli en romantisk kärlekslåt! Första gången jag hörde den här låten tyckte jag inte att den var mycket att hurra för men efter att ha hört den om och om igen så har den fastnat. Och eftersom jag är en sann romantiker passar den mig perfekt! Nu ska jag bara hitta någon att vara romantisk med :P

Kvällens citat!

"Det här är en kuggfråga, jag kan den inte!" Åh Patrik du är underbar haha! :) Nog för att han vann med hästlängder men det betyder inte att han kan ALLT!

Detektivbyrån - En annan typ av disco



Det här är musik som gör mig glad! Visst tänker man på sockervadd, karuseller och sommar när man hör den?!

En annan favorit är "Om du möter varg".

The beginning of the week.

Måndagen spenderades med att inte göra så mycket alls, var ledig och tog vara på det. Var ute hos mamma och pappa och lämnade bilen, det var väl det mest jobbiga jag gjorde på hela dagen hehe. Gårdagen var lugn den med. Städade lite här hemma och pysslade. Kvällen spenderades hos Okke. Han kom på den dumma idén att vi skulle gå och köpa godis... eftersom jag är jag åt ja såklart upp allt också, suck! Filmen för kvällen var The Runaways med Dakota Faning och Kristen Stewart. Måste säga att jag har sett bättre filmer.

Idag har jag jobbat lite och ska snart jobba ännu mer. Väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig så ska vi åka hem till honom och mamma. Det har pratats om utgång ikväll men jag tror inte att det blir så. Det hade varit roligt för jag har inte varit ute på länge men jag klarar mig nog ett tag till!



Hur blev det onsdag?

Ja helt plötsligt var det onsdag och här har det varit tyst ett tag. I söndags packade vi in oss i två bilar för att åka till Erstaviken (tror den heter så!) för att njuta, och svettas, i värmen. Det var kanske inte den bästa idén! Det var bilar ÖVERALLT, gick knappt att komma fram. Tror jag slog världsrekord i kärringstop när jag skulle försöka vända i en grusig backe, det var bilar och människor framför, bakom och på båda sidor av bilen. Efter många försök och en väldigt stressad Frida lyckades jag faktiskt att komma därifrån mycket stolt över mig själv!!! Det gäller att inte ge sig! Vi bestämde oss för att parkera en bit därifrån och promenera upp på ett berg istället, till en scoutstuga. Var riktigt mysigt och så blåste det lite svalkande där uppe. Med betoning på lite! Vi drack iskaffe, åt melon och kakor och hade det allmänt trevligt. Tyvär så tog det trevliga slut alldeles för fort, jag och mamma var tvugna att åka hem till Göteborg igen.


Tur att det fanns lite skugga, över 30 grader ute!


Mumsig vattenmelon :)


Fina Krita njöt också av skuggan!

Saknar redan den lilla familjen, tur att det inte dröjer allt för länge innan de kommer ner hit och hälsar på oss! Längtar!

En stolt moster.


Det finaste som finns ♥

I Stockholm hos Ellen, hennes mamma och hennes pappa!

Här gäller det att passa på! Så igår satte jag och mamma oss i bilen för att åka till storstaden för att hälsa på den lilla familjen. Det var första gången jag körde så långt men det gick jätte bra. 5.5 timmar från Göteborg, inklusive matpaus och en tankning. Upp kom vi iaf och kvällen spenderades med att mysa med lilla Ellen och hennes föräldrar.

Idag packade vi in oss alla fem i syster och sambos bil och åkte ut till Vaxholm. Var en riktigt varm och fin dag, promenerade omkring längs vattnet, åt smält mjukglass och en god lunch på ett mysigt litet kaffé. Ellen var så snäll och sov hela tiden, mosters duktiga lilla tös!

Imorse vaknade jag och mamma av att det knackade på dörren, syster min kom in och lade sötis mellan oss. Kan kanske vara det bästa sättet att vakna på, en liten Ellen som ligger där och är så fin, håller en hårt i fingret och kämpar med ben och armar!

Mycket bärande och mys har det blivit denna resan också, jag och mamma passar på så mycket vi kan. Imorgon ska jag köra hem igen och sen dröjer det några veckor innan vi ser den lilla familjen igen. Hon växer ju så fort, hur ska vi klara oss?!


På Vaxholm, vad "slottet" i bakgrunden heter kommer jag dock inte ihåg just nu :P


I kön till bilfärjan... fyndigt värre!


Då var det måndag igen.

Inte för att det är någon större skillnad på helg och veckodag för min del. Eller jo, olika jobb. Fredagseftermiddagen spenderades vid Hängesten med Anna och Okke. Det solades, badades och hades allmänt mysigt! Vattnet var riktigt skönt, kunde ligga i och plaska ett tag innan det var dags att försöka komma upp via stenar och tång. Det var en riktigt härlig fredag! Efteråt fick jag skjuts hem och där väntade räkor med mamma och pappa samt lite fotboll på tvn innan det var dags att krypa ner i sängen. Eller hem åkte jag inte, hem till mina föräldrar.


Älskade underbara hav!

Lördagen startade med jobb som kallskänka, upp kl 3.15, var inte alls trött efter att ha lyckats sova sådär en timme eller så eftersom det var så sjukt jäkla varmt. Efter jobbet åkte jag tillbaka hem till föräldrarna, tog mig ett bad och sedan däckade jag i solen några timmar på deras altan. Väcktes av blåsten som hela tiden bråkade med mig, tur för den att det var varma vindar åtminstone! På kvällen kom mamma, pappa och moster hem från staden och det blev grillning med trevligt sällskap! :) Riktigt gott! Tyvär var jag tvungen att gå och lägga mig tidigt, klockan ställdes på samma som dagen (eller natten kanske?) innan.

Så söndagen började även den med jobb i kallskänkan innan det var dags att åka hem till mig själv för att städa lite. Planen var havet eller Skatås men det blev en dag hemma istället vilket var väldigt skönt. Kvällen spenderades hemma hos Oskar med att kolla på film, Farsan blev det denna gång. Rolig och något udda film. En lagom slapp kväll vilket kunde behövas eftersom jag var så trött, roligt sällskap var det iaf!

Idag väntar jobb på lagret, börjar inte förens 16.15 så det är lite andra tider där om man säger så! Borde ta tag och damssuga här hemma. Eller gå ut i solen. Får se vilket som lockar mest haha.

Kunde haft det sämre!


Som lunch ska avnjutas, i solen!

Sitter ute på mamma och pappas altan och njuter av värmen lite! Finns sämre ställen att vara på just nu känner jag. Idag har jag jobbat med bokföring men nu är det snart dags att ge sig iväg till havet. Vart vet jag dock inte riktigt än men havet, sol och bad står på mitt schema, det är ett måste. Har nu jobbat 5 dagar, ledig resten av dagen idag och sen ska jag jobba 5 dagar till. då tycker jag att jag förtjänar att njuta av lite värme!

Och nu är det bestämt, jag är ledig nästa helg :) Antagligen hela torsdag-söndag! Så det blir först antagligen besök av Fanny och Bohlin på torsdag så det blir en myskväll med dem :) Sen kanske kanske det blir Sthlm över helgen. Vi har svårt att hålla oss borta från fina lilla systerdottern hihi. Måste ju passa på när jag har en chans att träffa dem, den lilla familjen.

Nu håller jag på att smälta bort, dags att ta tag i det där med havet tycker jag, om somliga bara kunde ta och komma hem från jobbet hehe. Hm... tror datorn håller på att smälta bort den också. Dags att ställa den i skuggan.

RSS 2.0