Måndagen snart över.

Ja nu är denna måndag snart slut. Den har mestadels spenderats i min soffa där jag har jobbat, sorterat kvitton etc. Men nu är jag hemma hos Oskar och vi ska snart sätta på en film eller något liknande och ta det lite lugnt! 

Imorgon är det tisdag, ytterligare en dag i soffan med jobb. Jobba hemmifrån har sina fördelar, man kan sitta i en skön soffa t ex! Nä nu är det dags för mys!

Att ha bil i stan...


...är dyrt!

Får ju låna bil av pappa titt som tätt (Mest tätt!), dels för att jag behöver den ibland när jag jobbar men även för att det går så mycket snabbare att ta sig till saker och ting. Är jätte tacksam över detta!!! Annars hade jag ju som sagt inte kunnat ta mig till jobbet och det hade ju inte varit så bra. En sak som dock inte är lika trevligt med att ha bilen i stan är att det är så dyrt! Hemma hos mig kostar det "bara" fem kronor i timmen på dagen vilket kanske inte är sådär jätte dyrt. Men står man en hel dag och natt så blir det mycket pengar. Som tur är kostar det bara 1 kr mellan 18 och 8. Har en gratis parkering på gatan precis utanför porten men det är två timmars parkering så då måste jag flytta bilen hela tiden vilket inte heller är så kul. Speciellt inte när det är en isväg utanför mig så det är inte det lättaste att ta sig fram varken med bil eller till fots. 

Grymt tacksam i alla fall för att jag får låna bilen! Mina föräldrar är de bästa!!!

Snowflakes from the sky.

Ny vecka, ny start, nya tag! Fick en skön sovmorgon idag, gick upp strax efter nio. Japp, that's right, att sova till nio är sovmorgon för mig nu!!!! Somnade innan elva igår tror jag så har sovit många timmar. Vet inte vad som har hänt. För bara ett par veckor sedan hade jag jätte svårt för att somna, som jag har haft hela mitt liv typ, och sov lätt till kl 12. Men de senaste veckorna har jag somnat som en stock varje kväll. Titta på film, tjena, jag bara somnar... Det är skönt att slippa ligga vaken och vrida å vända på mig i flera timmar innan jag somnar. Men samtidigt, hur kul är det att somna varje gång man kollar på film eller sett fram emot en mysig kväll med kärleken? Vet iaf inte vad som har hänt, helt plötsligt hände det! :P

Utanför fönstret faller stora snöflingor, eller gjorde för de verkar ha slutat falla nu. Jag sitter här under filten på soffan och har precis ätit frukost. Havregrynsgröt med linfrön, physilliumfrön, vetekli, björnbär och hallon! Försöker att vara nyttig och äta rätt. Väntar på att förkylningen ska släppa greppet om mig med så ska jag sätta igång med träningen igen. Blev lite mer än en veckas träning på Friskis innan det först kom nackspärr och sedan en förkylning. Jag vill ju träna!!!!

Nä, dags att sätta fart på denna dag lite mer!

Lycka att få vakna upp bredvid dig!

Kl 8 imorse hade jag jobbat färdigt för denna veckan. Gick upp kl 3 även idag så det var skönt att komma hem tidigt. Hemma i sängen låg älsklingen min och sov, riktigt mysigt att krypa ner under täcket och få sig en god kram!!! Vi passade på att ligga kvar en stund i sängen när båda för en gångs skull hade tid till det. Så skönt att bara få vara ett tag, kolla lite på morgonprogrammen, mysa och ja, bara vara! 

Nu sitter vi hemma hos honom istället, lyckades ta oss från mamma och pappa innan hela dagen hade runnit iväg iaf! Han pratar med sin bror på Skype, de går igenom hans cv, medan jag väntar på att vi ska åka vidare hem till mig. För ikväll blir det spel- och Singstarkväll! Och självklart Solsidan!


Vi på nyårsafton uppe i Skärhamn!

På onsdag har vi varit tillsammans i 6 månader. Tiden går så fort men ändå så långsamt. Du gör mig lycklig iaf! ♥

På jobbet....

Vaknade kl 5 imorse och tänkte gött jag kan somna om, det är ju långt kvar tills jag ska gå upp. Sen slog det mig att klockan var ställd på 5.35. Ingen sovmorgon idag heller med andra ord. Sova, det får jag göra nästa vecka tydligen! Nu är det dags för sista passet för idag iaf, sen får jag gå hem!

RSS 2.0