Dagens låt!

Okej jag vet att klockan är efter tolv så att jag egentligen missade en dagens låt på söndagen. Men det struntar jag i! Är hemma hos älsklingen och han spelade denna sköna låt för mig precis så det fick bli den! Tydligen har han varit med i Idol? Tittade inte senaste säsongen så har missat honom totalt... men jag tycker den här låten är go iaf!


Lars Eriksson - Ink Well DwellerSåg precis att det var 2008 han var med... Aja, såg väl inte den säsongen heller. Kan ju inte komma ihåg alla Idol-deltagare! Nu är det dags för ett försök till att sova.... Tror att detta blir första gången på länge som jag kommer ha svårt att somna. 

God natt!

Nya favoritpennor.Varför har jag inte köpt dessa innan?! Köpte en ProMarker när jag var på Scrap- och stämpelmässan i Ullevi lounge för några helger sedan. Sen blev det två till nu i veckan, oops! Ganska så dyra, på mässan kostade de 25 och på In-Ex 28 kr. Men de är underbara att måla med så det kommer nog bli fler sådana i samlingen. :)

Blev ju ganska så bra.

Idag efter jobbet och lite sömn fortsatte plocket inne i mammas rum. Med gemensamma krafter har vi lyckats ganska så bra! Lite små fix fortfarande, utbyte av burkar mot snyggare och lite så, uppsättning av anslagstavlan och så vidare. Men det är väldigt mycket mer organiserat nu! Skönt! 

Önskar bara jag hade ordning hemma också...

Dagens låt!

Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor, det är ju trots allt lördag! Och för många innebär ju det fest så tyckte att en danslåt är passande. Själv ska man upp kl 3 imorgon med så blir ingen fest för mig dock.

Ordning i kaoset. Eller försök till.


Hemma hos föräldrarna nu och försöker hjälpa mamma att få ordning bland sina pysselsaker. Vet inte om jag hjälper eller stjälper just nu! Fått ordning på vissa saker medan annat har dragits fram och nu övergetts åt morgondagen. Varför ska det vara så svårt att få lite ordning? Det är precis samma sak hemma hos mig. Har en massa scrapbookingprylar men ingen riktig ordning på det. Har gjort många försök men det slutar ändå alltid med att allt blandas ihop. Tror problemet just nu är att jag har för dålig förvaring. Behöver mer hyllor att ställa sakerna på så att de inte behöver stå på varandra. Har kommit fram till att det blir mycket lättare att hålla ordning om det inte är ett projekt att få fram sakerna. För så fort jag börjar riva och flytta omkring lådor samt prytlar så har de en tendens att inte hamna tillbaka på samma ställe. 

Ett annat problem är att jag (och mamma!) har många saker som inte riktigt passar in med något annat. Saker som inte kräver en egen låda eller burk. Vad gör man med allt sånt? Brukar bli en övrigt låda som det råder fullständigt kaos i! 

Tips på bra förvaring, ordning, sortering av scrapbooking och annat pyssel mottages gärna!

Dagens låt!


Idag får det bli Edward Sharp & the Magnetic Zeros med låten Home som får lite tid i rampljuset! Slänger även med en cover på den som nog är bättre än orginalet, gulligare i alla fall! Enjoy!

RSS 2.0