Early morning.


Att gå upp halv åtta för att tvätta när jag jobbade till 1 igår och inte somnade förens vid tre, det känns inte helt mänskligt. Speciellt inte när jag ska jobba till 1 idag med, och imorgon, och på torsdag. Att det dessutom känns som att jag håller på att bli sjuk gör ju inte saken bättre. Men vaken är jag och tvätten är klar till hälften. Att slippa tvätta själv är iaf en sak som är bra, tacka vet jag min sambo! Blir så mycket roligare när man är två.

Tror det blir en liten sovstund efter vi har hängt upp den sista tvätten sen ska jag in till stan och käka lunch med min älskling! Blir sushi :) Sen är det bara att bege mig till jobbet.

Ullared!

Igår efter jobbet blev det i alla fall en tur till Gekås i Ullared! Jag, pojken och tre kompisar till packade in oss i vår bil och hamnade tillslut i shoppingmeckat! Gick runt där inne i 4 timmar och vi lyckades allt shoppa en hel del allihopa. Var en riktigt rolig dag, inte så jätte mycket folk även om det var svårt att komma fram med kundvagnen nästan överallt.

Mest nöjd är jag med att jag lyckades nästan pricka in slutsumman! Gissade på 1500 och handlade för 1485,50! Rääätt bra gissat ;)

Sedan blev det bilfärd hem, släppa av alla och sedan gjorde jag, Okke och Nathalie en insats med bilen. Körde till Clean Park och tvättade samt dammsög den. Var väl hemma hos mig igen vid tio-tiden, nöjd med dagen men väldigt trött!


Ja här har ni min shopping, det fattas en halsduk och en vinterjacka! Lyckades ganska bra att hålla mig ifrån onödiga saker, ganska så bra!

Nu är det kanske dags att plocka iordning alla saker med...

Fördelar och nackdelar.

Det här med att jobba kväll/natt eller natt/morgon har ju både sina fördelar och nackdelar. En stor fördel är ju att jag får goa pengar i slutändan. En annan fördel med att jobba kväll är ju att jag får sovmorgon! Det som är negativt är ju att jag inte har något socialt liv, eller ja ett väldigt litet sådant iaf. Att jobba mellan 16-01 gör en ganska så trött så när  morgonen och dagen sedan kommer finns det inte så mycket ork till att göra något annat. Till exempel blogga :P Att jag dessutom var fjärde helg börjar jobba vid 4 tiden på natten på ett annat ställe gör inte det hela så mycket bättre. När fredagen är över denna veckan kommer jag att ha jobbat 6 dagar i rad, eller fyra dagar, en dag ledigt, sedan 6 dagar i rad. Jag ser iaf fram emot kommande löningar!

Min prins!

Ja som ni läste i förra inlägget så har jag gått och skaffat mig en pojk! Väldigt otippat fann jag min drömprins bland mina närmsta vänner. Vi har varit vänner i nio år, gick på gymnasiet tillsammans, utan att ha haft några känslor för varandra. Men så plötsligt hände något och nu är jag helt tokkär!!! Går runt och ler hela dagarna och ser sådär fjantigt lycklig ut mest hela tiden ;) Men han gör ju mig så lycklig!

Det som är så skönt när det är någon man känns så länge är att allt känns så enkelt, vi vet var vi har varandra och kan prata om allt. Vi har redan planerat massa saker vi ska göra ihop. Bland annat har vi bokat en resa till England i slutet på oktober! Ska åka och hälsa på hans bror i Cheltenham, shoppa i London och sen får vi se vad vi hittar på. Blir kanske Oxford, Birmingham, Bristol och Cardiff dessutom.

Nu får jag ta och hjälpa honom i köket kanske, vi ska ha hemmakväll med god mat, film och lite Englandsplanerande!

Då har man varit och förtidsröstat.

Pojken min och jag tog oss in till Nordstan idag för att förtidsrösta. Väl där kom vi på att vi kanske kunde vart smarta och kommit på det tidigare i veckan... för vi fick nr 191 och 192, det var typ 740 när vi kom dit. Så det var bara att vänta... och vänta... Men vi passade på att kolla doppresent till finaste lilla E sålänge så vi fick ju något vettigt gjort under tiden åtminstone. Ungefär en timme senare hade vi i alla fall röstat båda två och kunde känna oss duktiga. Vad jag röstade på tänker jag hålla för mig själv, jag tycker inte att någon annan har med det att göra :P

RSS 2.0