God morgon!

Jag som skulle sova till kl 10 idag vaknade kl 8 och kunde inte somna om. Så nu ligger jag här i sängen och försöker bestämma vad jag ska göra fram tills jag börjar jobba. Behöver städa enormt mycket, vill åka in till stan och köpa en klänning. Undra vad det kommer att bli... Fast just nu är det så skönt att bara ligga kvar i sängen och ta det lugnt, längesedan jag hade sovmorgon!


Det växte ut hår i ansiktet under natten...


Imorgon är det Valborg

Japp, om det nu skulle vara så att någon hade missat det menar jag. Jag tänkte börja dagen med en tur ner på stan! Behöver till banken och så vill jag ta en tur förbi H&M och sen om jag kan köpa något för mitt presentkort som jag fick i 25 års present! Sen är det jobb som gäller fram till 21, vilket betyder ingen Cortege för mig. Tråkigt men med tanke på vädret så är jag rätt nöjd med att få vara innomhus. På kvällen väntar Chalmersfesten! Ska bli grymt kul, 8 dansgolv, 11 barer och The Sounds som spelar. Desstom ska det vara hoppborg, rodeo och allt vad det var. Tror det kommer bli grejt!

Men innan dess borde jag sova. Gick upp 4.15 idag och inte sovit sedan dess. Ibland är jag lycklig över mina arbetstider :P Men å andra sidan slutade jag ju 13.30 idag. Så det finns ju en bra sida med det hela också.

Men nu är jag tröööööött! Kommer nog däcka här i min säng snart, men det gör inget, redan satt klockan hehe. Sov gott mina vänner!

Ny dator!!!!

Idag har jag varit på elgiganten och köpt en ny dator! :) En Dell Inspiron 1012, en liten mini-laptop på 10,1". Än så länge är jag jätte nöjd trots att de sa att den skulle vara jääääätte långsam och bla bla bla. Men som sagt, jag är helnöjd! Lite ovant att skriva på ett sånt här litet tangentbord dock men man vänjer sig.

Nu har jag ju en dator som jag kan ha med mig mkt oftare så vem vet, kanske blir det även lite mer blogginlägg ;) vi får väl se hehe!





Liten men fiiin!

Löning!

Gick in för att kolla kontot utifall att jag mot förmodan skulle ha fått lön från nya jobbet. Tänkte att chansen är väl inte så stor för jag får väl månaden efter som man brukar. Men icke! Det fanns mer pengar på kontot än jag hade hoppats på, yey! Nu ska jag köpa ny dator och så småningom även en ny mobil eftersom någon bestämde sig för att sno min mobil i lördags... nu känns det lite bättre iaf!


En glad 25 åring! :)

Nä nu ska jag sluta ögonen och se om jag kan somna om igen!

Som den snälla dotter jag är...

... har jag gått upp kl 5 idag för att köra pappa till centralen. Eller ja, han fick köra sig själv men sen var ju någon tvungen att köra hem bilen. Det var första gången jag var på centralen idag, nu ska jag bara dit två ggr till idag innan jag får nanna för natten. Funderar dock på om jag skulle ta och somna om nu? Det tror jag bestämt att jag ska!

Hon har fyllt 25!

Japp, 10 april närmare bestämt så det var ju ett litet tag sedan. Men då var det stor 25 års fest ute hos föräldrarna! Temat för kvällen var såklart 80-tal! Och vad folk hade ansträngt sig, jätte kul. Hade en så bra 25 års dag man kan tänka sig, alla underbara vänner på besök, nästan hela familjen likaså. Fick presenter i överflöd, kan inte nog tacka, firades till kl 6.30 på morgonen och fick massa beröm för den goda maten jag hade gjort.. helt klart lyckat!!! Det bjöds på buffé, quiz, Singstar och poolbad! Födelsedagsbarnet blev ofrivilligt den första som badade... med kläderna på :P


Överlyckligt födelsedagsbarn!


Snälla vänner man har ;)


Men vad gör det när man fyller 25?! :D

Som sagt, en otroligt underbar dag och en riktigt lyckad kväll! Tack alla mina underbara!

Mycket fast egentligen ingenting.

Jag är tydligen inget bra på det här numera. Ni får nöja er med det lilla ni får. Sitter just nu hemma hos mamma och pappa, jobbar och står i. Jätte uttråkad och önskade att jag inte ska jobba i helgen. Men misstolka inte, jätte glad för nya jobbet som kallskänka! Det är mer tiderna, 5.00, som skulle kunna diskuteras. Blir inte så mycket till helg när man börjar så innerligt tidigt. Speciellt inte när vännerna kommer på besök och ska bo hos mig... medan jag bor hemma hos mamma och pappa för att det är närmare. Övertalning för att de ska stanna till på måndag pågår för fullt...

Well kanske borde sätta fart med lite städ nu, kanske.

"Mitt i veckan helg"

I tisdags tog jag, Nicke och Oskar bilen ner till Halsmstad för en trevlig "mitt i veckan helg"! Det första vi gjorde var att köra till Halmstads klätterklubb och mötte upp med Anna, Tess och Fanny. Anna hade fixat så att vi hade nästan hela stället för oss själva och dessutom fick vi gratis hjälp! Jag som är höjdrädd var ganska så nervös innan men tillslut lyckades jag allt ta mig upp de åtta metrarna till taket! Riktigt stolt över mig själv!

Efter detta väntade Kinabox (Nr 11 på menyn, självklart!) och spelkväll hos Tess! Spelade Alias och skrattade hela kvällen, nivån på humorn var ganska så låg men shit vad jag skrattade! Försökte oss även på något frågespel men det gick sådär så det fick bli kortspel istället. Men vid det laget var jag så trött så jag tittade bara på. :P

Onsdagen började med en tur till stan. Hur vi kunde spendera upp emot en timme på Lagerhaus går inte att förklara men vi hade rätt roligt åt många saker där inne! Blev även en god lunch på Yoss, dock med lite väl många grönpepparkorn i... :P På kvällen åt vi tacos hos Tess. Vi blev hela 11 personer så hon hade hyrt sin lokal söt som hon är! Roligt att träffa några av töserna som jag inte träffat på länge! Efter maten blev det Singstar, såklart hehe. Även denna kvällen bjöd på många skratt! På natten när vi skulle följa Fanny hem slocknade dock helt plötsligt all belysning på vägen. Det var sådär kul, glad att jag inte gick själv. Senare fick vi reda på att de släcker ner för att spara energi... det är väl jätte bra att tänka på miljön men hallå? Vill de att folk ska bli våldtagna och nerslagna? Nej det tyckte inte jag var någon bra idé av Halmstads kommun faktiskt.

Efter att ha tvingat upp mig ur sängen på torsdagen efter alldeles för lite sömn var det dags att köra grabbarna till Söndrumshallen där de skulle spela tennis. Jag och Fanny tyckte det var roligare att gå på stan hehe. Fick köpt en sak till min outfit inför lördagen så det hade något gott med sig! Efter stan åkte vi tillbaka för att hämta grabbarna, fastnade dock där en stund och spelade lite vi med. Det var riktigt roligt även om det gick sjukt dåligt i början. Efter tennisen var det dags för ytterligare en lunch på stan, denna gången blev det thaimat på någon restaurang som hette Mongolian barbeque eller något liknande. Riktigt gott, att jag inte hittat den resturangen innan!

På kvällen bjöd jag in oss till Tess, hehe! Käkade god mat och satt o snacka en hel del. Jag försökte piggna till lite inför hemfärden och lyckades få lite go massage! Mycket uppskattat kan jag lova!!! Sedan vid elva tiden lämnade vi Halmstad för att köra tillbaka hem till Göteborg.


En hejjare på tennis ... eeeh ...!

Väntar på bilderna från Fanny, där finns bildbevis på att jag klättrade hela vägen upp till toppen!

RSS 2.0